Mot skåneland !

Godmorgon.

Jag är redan uppe halv 7 och fixat klart mig så ska packa det sista nu. Åker buss i ungefär 5-6 timmar sen är vi framme i längst ner i skåne. Men tyvär är jag skadad i knät, vet inte om det är en blödning, men ska försöka spela så gott jag kan iaf! :D
Men jag kommer inte blogga försen imorgon kväll, ha en bra helg för det ska jag ha !
Hejdå!




idol och massor med godis.

Hej !

Vi förlorade matchen med 3 bollar tror jag det var, men det gick faktiskt väldigt bra för mig så är nöjd :)
Nu sitter jag och kollar på idol med en stor godispåse och popcorn, mums!  Ska börja packa lite också, åker imorgon redan halv 9, men har mobilen med mig så bara till att smsa. Men nu börjar idol igen , måste säga att OLLE ÄGER !
Men pusss.




LOOOOOV !

Åh vad härligt med lov nu !
Lovet börjar med en match nu halv 7 i B-hallen mot hisingen. Sen när jag kommer hem ska jag packa för imorgon åker laget 50 mil neråt och spelar hallandslagetscupen. Kommer bli grymt kul !
Så uppdateringen kommer tyvärr inte vara på toppen, men det löser jag när jag kommer hem.
Men slänger upp några inlägg sen igen efter matchen, tagga !
Ha det så bra,  :)



tröööttt.

Tjena.

Träningen gick hyfsat ändå, körde intervaller innan sen gick vi in och körde på, är helt slut nu. Men funderar ändå på att sitta uppe och kolla på paradise hotel som är klockan 11 typ. Eller ja jag får helt enkelt se om jag orkar.
Imorgon är det äntligen fredag och sen en veckas lov, love på det !
Detta lovet ska jag bara chilla med kompisar och inte tänka ett dugg på plugga. Men ska käka macka nu och bullar, hehe..
Vi hörs senare.




Made by kungsbacka.

Halloj !

Idag var skolan rätt chill, började med No och sen handboll, men istället för att träna handboll så gick vi och kollade på Aranäs mot Linälvs skolorna spela mot varandra. Aranäs vann båda sina. Men sen var vi på Made by kungsbacka, och måste säga att det sög i början..
Men sen fick vi handmassage och kollade på en rolig föreläsning, så det slutade bra ! :)
Nu håller mammi på med maten, sen ska jag till träning ochså.  Har ni haft en bra dag ?
Pusss.





Greys anatomy och bullar !

Hallå!

Sitter och kollar på Grys och mumsar i mig massor med bullar, sket goa ! Men efte det ska jag lägga mig och sova, så bloggar inte mera ikväll, natti på er :)




massor med bullar.

Mums !

Nu har jag och mormor & mammsi bakat goda bullar, blev jätte många så det är gött !






music of the day.


dagens.

Åh nu blev jag så sugen på att dra till gymmet, men Ida dissar igen, åhh hon är så klenis..
Aja får väl bli att bara chilla hemma och sätta sig och kolla på paradisehotel senare. Och gött att det snart är lov. & så måste jag säga att jag hade SO-prov idag, som tur så var det muntligt. Men jag kunde tyvär inte så mycket. Men gjorde ändå mitt bästa så får hoppas jag får G iaf. Nej nu känns det som att jag sitter och bara babblar, haha. Ni får ha det bra ! :)


Slänger också upp dagens autfit !





Med Matilda.

Hallu, shit vilket äckligt väder !
Men jag tyckte det var rätt kul faktiskt, för jag "råkade" lämna kvar hjälmen som Matilda skulle ha på sig ute.. Så hon fick sätta på sig en AS blöt hjälm.. hahaa tyckte jag var rätt rolig där faktiskt :D
Men iaf, sitter och lyssnar på en as bra låt med gammal.
Sen vet jag inte vad vi ska göra idag men vi får se, vi går ju inte ut iaf. Pusss.




Natti

Ska snart gå och lägga mig, måste klara provet imorgon och hoppas det ska vara muntligt, det är faktiskt mycket lättare då !
Och träningen gick super, men efter träningen gick jag hem till Anton och så hjälpte han mig med att plugga lite, han är ju värsta smart ! :D
Aja, nu ska jag sova, ni får ha det bra och hoppas ni har haft en bra dag ?
NattiNatti.





saknar dej vännen, och hoppas allting blir bra!..


VECKANS BLOGG.



Hannah Börjesson, uppderar inte så bra men när hon väl gör det så är det väldigt intressant, hon skriver om mode/insperation, och om sitt liv.
Bloggen är rolig att läsa och följer den, men uppdateringen kan bli bättre, och då skulle bloggen vara riktigt bra !


gymmet igår.

haha, oj nej, detta var lite pinsamt faktiskt... Hade den lättaste vikten och gud, rätt klen ? ;)





hemma från the school.

Tjabba.

Gick till skolan och var med på idrotten i ishallen, men orkade inte vara kvar för han ont i huvudet, ska nog ta en alvedon nu och sen får jag hoppas det går över så jag kan gå och träna ikväll !
Men aja, ska vila lite nu och ta mig lite käk, ha det nice !




Jonnisen, saknar dej !

ont i huvudet..

Hey, har så sjukt ont i huvudet!
Men ändå så sitter jag och pluggar&pluggar hela tiden... Men kom nyss hem från gymmet och är värsta trött nu, hehe. Men imon ska vi ha ishallen på idrotten klockan kvart över 9, as nice med sovmorgon !
Aja, dags att plugga vidare. Pusss.




måndag.

Tjululu.


Har suttit och pluggat nu i över 1 timma, och är helt slut :O
Ska snart till gymmet och träffa Isabelle och Jessica för Ida dissade mig igen för hon skulle plugga, vilken geek !
Aja, börjar faktiskt förstå lite nu om första världskriget så det är nice, bara jag för G så är jag nöjd !. Men när jag kommer hem igen blir det mera pluggning, ska fan klara provet på onsdag. Men ska försöka slänga upp ett litet inlägg senare igen.
Pusshejj sweeties !










haha, söta killar idag i skolan ! :)

kommer uppdatera dåligt.

Har massor i skolan nu, och pluggar som ett as, så blir inte mycket uppdatering nu framöver, men slänger iaf in ett inlägg varje dag. Idag har jag spelat match, vi förlorade med 2 bollar mot önnered, sen åkte jag in till göteborg och träffa Gustav och Willner. Sen åkte jag hem och käkade, träffade Alexander enstund också, så nu sitter jag och pluggar. ha det nice.



saknar dej vännen !




@ Matilda

Tjabba !


Var ju i göteborg nyss, och fick med mig en 2 par ringar, skit snygga ! :)
Sen så köpte Matilda massor med fint också, sitter och fixar oss nu tills kvällen, sen sover hon över hos mig och tagga att få gå upp halv 8 imorgon för att spela match i önnered. Men kanske bloggar senare. Puss så länge !




Matilda bebis

ändrade planer.

Nu har jag städat klart mitt rum, men jag åker till göteborg med Matilda istället och kollar på lite kläder ochsånt. För gustav och wilner kunde inte idag, kasnke blir något imorgon ist. Så sen ikväll ska jag och Matilda vara med Markus och Markus, får se om jag bloggar mera senare. Hejdå.



dagens music.


städning.

Godmorgon.

Fick äntligen sova ut idag, vaknade halv 11 så det var gött ! Men idag ska jag först städa rummet och sen åker jag in till göteborg och träffar Gustav och Wilner som jag inte har träffat sen jag var tillsammans med Gustav. Ska nog försöka köpa en ring eller något till mig. Ser så tomt ut med bara 1 ring på handen, hehe.

Men bloggar när jag har städat klart,  pusss.





gustav & wilner.


Viktor och Anton och Markus.

Helllu.

Kom precis hem från Viktor, kollade på film och spelade fifa, men jag får inte spela för dom tycker jag är så dålig... taskigt va?
Men var också med Anton och Markus. Hade det riktigt kul faktiskt :)
Men nu är jag jätte trött så ska nana nu, hörs imorgon !



idol.

Hemma från träning, och kollar på idol just nu, kasnke ska vara med anton och viktor sen, eller hittar jag på något annat, men nu börjar idol igen, hörs.



ÄNTLIGEN.

Försökte att blogga hela dagen igår, men det gick inte, var något fel med blogg.se ?
Men nu går det, yes !
Men ska iväg och träna nu med elit, sen efter det ska jag vara med anton och viktor kasnke, det var ett himla tagsen, så det ska bli riktigt skoj ! :d
Men hinner inte blogga mera nu, pusss !




love.

Tjabba.

Kollade på paradise hotell och ska snart börja fixa mig för sängen, är jätte trött. Men sitter och lyssnar på en jätte skön låt, som jag börjar tycka om mycket nu !
Skön att somna till sen, men hörs imorgon, ha det nice.




dagens music.



" run this town "


VECKANS BLOGG.




www.juliawahlberg.blogg.se , Jag älskar hennes blogg ! , fast uppdaterar inte så bra, och om hon uppdaterar mkt, kommer hon bli känd, haha henns blogg är super bra. Skriver mycket om insperation och mode, och lägger ofta upp autfit bilder, vilket är jätte bra. Blir mycket mer intressant att läsa, och hon skriver ju även om dagarna och om hennes liv. läs & följ bloggen säger jag bara :)

Onsdag.

Hade ingen vanlig skoldag idag, hade föreläsning för våld, och det var faktiskt riktigt chill dag ! Men sen åkte jag och solade med Linnea och köpte halsduken som jag la in i förra inlägget också köpte jag en ring, blev nöjd ! :)
Skulle igentligen gymmat idag, men jag orkade inte, så stannar hemma och kolla på paradisehotell !
Nu ska jag kolla på lite bloggar, och sen ska jag äta faita, grymt gott !
Hörs senare, pusss.




dagens köp.



En vanlig jätte stor svart halsduk, för tappade bort min halsduk som jag hade gjort själv i slöjden, blir lite ledsen faktiskt.. :(

Men denna blev lika bra !

Köpt på Bikbok-200 kr.

skolan.

Drar till skolan nu, och efter den ska jag träffa Linnea så drar vi och solar, blir lite bruna ! :)
Men efter det vid 4a tiden, ska jag till läkaren och rönkta min rygg, får hoppas att det inte är något fel med den. Nej nu ser jag att klockan är mycket, får nog skynda mig nu, ha det göttt !




haha..


haha oj pinsamt, skulle bli tisdag som rubrik förra inlägget..

Haha, ah ni märker ju att jag är jätte trött, men gött att imon har jag sovmorgon till klockan 9 bara och så ska vi inte ha någon vanlig skoldag, typ TEMADAG. Men nu ska jag städa mitt rum och rensa garderoben, det är verkligen jätte stökigt.
Och kom hem från träningen nu, är helt slut.. Hade fys i ungefär 15 minuter och jag dog.
Bloggar senare, puss.





torsdag.

Hallå, hinner inte blogga så mycket längre, men försöker så gott jag kan !

Idag var skolan rätt chill, hade kören i typ 1 timma så slapp den värsta lektionen typ, hehe gött ! Ah men snart kommer mamma hem och ska käka ngt gott, sen blir det träning.
Plugga ska jag nog också göra, ha det nice. -

Pussss




mot gymmet.

Nu ska jag till gymmet, ska snart hämta upp ida, så tagga nu... Så hinner inte blogga mera nu, vi hörs ju efter, pusss !





love u !


måndag.

Var nyss i skolan, slutade halv 4, sista lektionen var jätte seg ! , ville bara hem direkt..
Men nu är Alexander här, och vi vet inte vad ska hitta på men det löser vi, blir nog ngn film :)
Sen ska jag gymma med ida, tagga... Hörs efter det, pusss !



om du lämnade mig nu.



Där är ju daniel i idol, wow !

fotodag med matilda !





































Drar till match nu!

Hinner inte blogga, hörs sen, puss !


tjejkvällen med 4 killar.





















Snodde bilderna från Juliawahlbergs blogg & hennes fb, hoppas det var okej ? :)

Hade det riktigt kul där, tack tjejor.

Med Alexander.

Hallå !

Idag har jag varit på kungsmässan och skulle köpa present till Sofia, men hittade typ ingenting men sen kom Alexander och hjälpte mig lite, så hittade en jätte fin present ! :)

Nu sitter vi och chillar, ska snart börja fixa mig till tjejkvällen, så bloggar efter det igen, ha det gött ! :)




Så här ser dagen ut idag.

Var nyss och släppte av Erica, och snart ska jag in i duschen och fixa mig lite, och vid 3 ngngång ska jag träffa Alexander, och så måste jag gå till kungsmässan för att köpa present till Sofia Engqvist för hon ska ha tjejmiddag idag sen hon fyllt år. Kommer säkert bli jätte kul !
Ska vara där vid 7 tiden, och det är rocktema, vad fan ska jag ha på mig ? Har typ inga rockiga kläder haha.. Blir väl någon skinnjacka och sen tupera håret eller något, haha! Tar med kameran också så blir det lite mera på bloggen. Nej nu ska jag hoppa in i duschen, vi hörs ju sen right ?
Pusss.




svar.




SV: Tack så mycket !
Och det är faktiskt inte jag som har gjort min header och design, så jag har faktiskt ingenaning hur man gör. Men om du vill veta det, så gå in på www.jonnakronliid.blogg.se , hon är riktigt duktig på sånt !

Godmorgon.

Hejsan!

Igår var vi hos Markus till ungefär kvart över 1, sen gick vi och la oss direkt när vi kom hem. Sen nu vaknade vi 1 timma innan Erica ska ha samling till match, så nu har vi lite bråttom innan jag ska skjutsa henne till varlakiosken.
Hörs sen, ha det gött !





söt hon är när hon sover, haha, :D

music


hos Erica.

Tja!

Är hos Erica nu, ska snart in till kungsbacka igen, sen sover vi hos mig ist. Men nu har vi bråttom till bussen, hejdå ! :)




haha Erica är nog inte söt för typ ngr år sen! :)

music for the day.




" just the way you are "


match.

YES, min mobil är klar nu så slipper denna dåliga lånemobilen, men snart har jag samling klockan kvart över 5 till hemma match mot Drott. Sen efter matchen åker jag med Erica hem till henne, skulle käka tacos med hennes syster och hennes kompis, så det bli kul ! :)
Sen sover jag där också, och kommer hem vid 12 tiden imorgon, så jag bloggar då !
Men ni får ha det bra, och GÖTT med helg ! Pussshej.




träningsvärk över allt.

Japp, är hemma från träningen nu, hade fys i början i 1 timma, sen hade vi inneträning i 1 timma där med, snacka om att jag var helt död.
Men sen har jag gymmat typ 2 gånger denna veckan, och har sån TRÄNINGSVERK !
Och första lektionen imon ska vi springa 3 km typ, funderar starkt på att gå, haha. Men sen har jag match imon också, tagga.

M;en nu ska jag käka, ha det nice , och godnatt ! :)




till träning.

Drar till träning nu, hinner inte blogga mera. Så bloggar efter, tagga FYS nu.. -.-




hemma på lunchen.

Hejsan !

Hade först NO och sen var jag med på handbollen i typ 15 minuter, sen kunde jag inte mera för tummen så åkte hem och tog ut hemkunskapsarbetet som ska vara inlämnat idag. Sen efter skolan ska jag träffa en kompis första gången, så det ska bli lite kul ! :)
Men vi hörs ju efter skolan, ha det göttt !




sne bild, menmen. ;)

LOVE darin!


Ehm..

Kommer aldirg på någon bra rubrik.. Så fick bli ehm...
Ah, men kom nyss in, först var jag på gymmet och han killen som gav mig uppgifter var hur go som helst !
Och var jätte rolig, så det var nice ! Men sen när jag kom hem, frågade Erik mig om jag kunde hålla honom sällskap tills hans buss kom, så CYKLADE ner till fyren, fattar ni ?  Jag tar ju moppen exakt överallt, och blev typ trött efter några meter, lite läskigt kanske ? hehe :D

Men natti, hörs imon.



drar till gymmet nu !

Har pluggat klart nu, så sticker iväg och tränar !







Min kamera är väldigt dålig, men hoppas man ser lite iaf, haha :)

Onsdag.

Hallå !

Idag efter skolan åkte jag till tandläkarn och tog bort min tandsmycke, hade tröttnat mycket på den och nu ser det mycket bättre ut ! :)
Men snart ska jag plugga lite och sen drar jag til gymmet, ska typ få massor uppgifter jag ska göra på gymmet idag, så har beställt tid klockan 7. Sen ska jag hem och plugga lite till. Ah så ser min dag ut, rätt tråkig, men shit vad veckorna går snabbt, redan torsdag imon ?!
Och snart är det helg igen, as nice ju ! Pusss.





oj ja vilken gammal bild, tror det var i början av förre året, hehe...

Godmorgon, förjävla trött..

Mmmmm, mamma kom in och väkte mig vid kvart över 6 för hon hittade inte en sak, så där höll jag mig vaken. Men iaf har nyss duschat och ska fixa mig, sen drar jag till skolan och har idrott som första lektion. Så nu ska jag fixa klart mig, bloggar efter dagen. Pusss.





heej vinter... :(

träningen gick bra ! :)

Yes, kollade på paradisehotell innan, tycker det programmet är riktigt bra !
Men sen har jag suttit här vid datorn och bara chillat, imorgon är skolan as jobbig, hatar onsdagar -.- Men ska gå i mjukiskläder och götta mig!
Sen efter ska jag plugga, och gymma. Men vi hörs ju imon för snart ska jag sova ( redan ). Pusss



träningen gick bra ! :)

Yes, kollade på paradisehotell innan, tycker det programmet är riktigt bra !
Men sen har jag suttit här vid datorn och bara chillat, imorgon är skolan as jobbig, hatar onsdagar -.- Men ska gå i mjukiskläder och götta mig!
Sen efter ska jag plugga, och gymma. Men vi hörs ju imon för snart ska jag sova ( redan ). Pusss



Drar på träning ändå.

Får helt enkelt tejpa min tumme och spela ändå, men hoppas att det inte gör ont för då kan jag inte träna.
Men nu är jag HELT KLAR med hemkunskapen, gött !
Blir att slappa idag efter träning, pusss.






gammal bild, men hade krulls idag .. :O

pluggg.

Hallå !

Skolan var jätte seg! Blev så himla trött på slutet av dagen, orkade inte ens med lektionen så stack till cafét och tog det lite lugnt.
Snart ska jag göra klart hemkunskapen, och blir ingen träning för mig ikväll, har fortfarande ont i tummen. Men så går och gymmar imon ist ! :)
Nu ska jag kolla lite på tv innan jag sätter igång med pluggning.Pusss.





Haha, söt bild jag hittade på Caroline och Lisa ! :)

tröttt.

Tjabba !

Var och gymmade med Ida, men när vi kommer in till gymmet är hela p95-94 laget där också, det var riktigt pinsamt !
Men sen skjutsade jag henne till stationen och nu sitter jag och bara chillar framför datorn. Ska nog lägga mig tidigt idag, är rätt trött !
Så vi hörs väl imon, hejdå. :)








wow, jätte gammal bild på mig & alicia..


VECKANS BLOGG.



Veckans blogg är en kille som heter tobias, han är en riktigt bra bloggare !
Skriver om exakt allting och följer den varje dag, tycker det är rätt ballt när killar bloggar, och han gör det riktigt bra, nästan som en känd bloggare, läskigt ? haha :D
Men tycker ni ska kolla in den !

youfoundit !

drar till gymmet med idisen

Tjabba !

Har varit en jätte dålig uppdatering nu, men ska försöka ändra på det, men sen jag kom hem från skolan har jag gjort hemkunskapsarbetet, börjar vara klar snart ! :)
Men snart komma Ida Jacobsson till stationen och ska antagligen åka och hämta henne, sen åker vi och gymmar.
Efter gymmet ska jag kolla på Paradisehotel, LOVE !
Men jag bloggar efter programmet, pusss!





oj, haha söta tjejer..

haha dags att slänga upp ett inlägg ?

Yes, har inte varit hemma på hela dagen, så har liksom inte haft tillgång till någon dator.
Men spelade SM idag, och vi vann alla matcherna & är vidare till steg 3 direkt ! :D Men sista matchen skadade jag min tumme så kan inte spela nu på ett tag :(
Aja, men imon har jag sovmorgon och sen slutar jag halv 4a, jag bloggar imon efters skolan ! pusss.


Går inte heller att lägga upp bilder, wtf ?
haha, slänger in ngr imon ist, puss !

Utgång med Linnea.

Hejsan!

Vi vann matchen idag, så spelar tidigt imon, redan samling klockan 8.. Men då ska det vara TAAGG! :D
Aja, skulle igentligen vart med jonathan ikväll men det blev inte så för kan inte åka in till honom ändå till lerkil när jag måste sova tidigt idag:(
Så Linnea är påväg hit, drar till donken och käkar, mumms !

Pusss.



fixning.

Åh gött, nu har jag nästan gjort klart hela hemkunskapsarbetet som ska lämnas in på torsdag, najs !
Men nu är det snart dags att börja tagga till SM, ska snart käka massor med mat och fixa mig till samlingen. Ska samlas kvart över 3 och då ska hela laget träffas och fika tillsammas och peppa oss ! Sen börjar matchen kvart över 5, kom och kolla ! :D

Aja nu ska jag ta på mig lite makeup så man inte ser helt trött ut. Hejdå.



tidig morgon på en lördag.

Godmorgon!

Var ute igår med Niklas och Jonas, vi åkte runt lite till alla möjliga ställen för att se om vi hittade lite folk ute, men det fanns inga ute alls. Men efter jag hade vart med dom till 11 tiden, så träffade jag Matilda och Jannike och Vera. Tog en liten donken då också, men la mig vid halv 1 och tänkte nu ska jag sova ut idag, men det gick inte bra, vaknade redan vid halv 9. Aja idag ska jag göra klart hemkunskapen och sen tagga för SM match i aranäshallen! :D



she will be loved


Snart kommer Linnea hit.

Hallå, gött med helg eller vad säger ni ? :D
Hade prov idag också, gick åt helvete jag är ju fan helt jävla misslyckad :O Kommer alltså bli omprov för mig... Men nu ska jag inte var så depp, för Linnea kommer hit snart ! Vet inte vad vi ska göra, men det löser vi sen. Ska se till att ta ngr bilder idag också, bloggen måste ju bli lite roligare !
Ha en bra fredag.






godmorgon.

Bloggade inte mycket igår, men det var för jag var på träning & sen pluggade. Somnade rätt sent igår så är jätte trött idag, orkade inte ens gå upp när klockan ringde.. Låg typ kvar i 30 minuter, så hinner varken fixa mig eller något sånt. Men idag är det fredag as gött !
Tagga prov idag också, önska mig lycka till för det lär behövas!
Men nu ska jag äta upp mackan och sen åka för att ha origentering vid gullerengskolan, pusss.








Idag ska jag träffa Linnea, kanske drar in till göteborg eller träffar ngr, vi får se.


JIPPI ! :D

VET NI?!?

jag har fått reda på att en bra kompis från mitt sommarställe kanske kommer ner hit på höstlovet, hon är antaligen här över helgen och lite till, får se :D
längtar redan!

har alltid kul med dej & jag saknar dej sjukt mycket, så kommer bli JÄTTE SKOJ! :D



torsdag.

Hej.

Sitter och pluggar KEMI & FYSIK, tror jag ska dö så tråkigt det är ! Men vill man få godkänt i skolan så är det bara till att läsa.. Sen klockan 6 drar jag på träning, får se om jag sätter mig vid datorn efter det, annars blir det plugg.
Men hejdå  ! :)



mot doktorn..

Jag hade ställt klockan på kvart i 7 idag, men så sen vaknar jag av att jag är kissignödig, så kollade jag på mobilen så hade jag min klocka på 19.00, så försov mig en aning, hehe men det går fint ändå, jag är snabb ! ;)
Men ska till doktorn nu, han ska kolla på min rygg, sen drar jag till skolan, hörs !



Vi vann mot kärra!

Hallå!

Kom nyss hem från matchen, först låg vi under med 9-2 men sen tog vi igen det och vann med 21-20 ! :D
Grymt bra spelat tjejer, ska gå och lägga mig nu är as trött, imon blir det till doktorn för ryggen klockan 20 över 8, sen drar jag direkt till handbollen i skolan.
Men jag bloggar kanske innan jag sticker imon, pusss.




oj, visst är vi söta ? haha love u vännen & krya på dej !

tagga för match mor kärra ikväll

Tjabba.

Pluggar på som fasen nu, ska snart äta as god FAITA ! :D
Men sen blir det av till göteborg och spelar match mot kärra, tagga. Men bloggar inget mera idag, så vi hörs imorgon. Och kan väl säga att orgenteringen gick väl sådär, hehe..
Hejdå ! :)




origentering.

Halloj !

Gick upp extra tidigt idag så jag hinner, nu ska jag fixa mig och ta på mig sport kläder, för första lektionen är det origentering & det är typ 1/4 av betyget, så nu måste jag vara seriös..
Sen slutar vi halv 3 idag, bloggar nog inte försen ikväll igen, pusss.




sovdags.

Nu har jag suttit med engelskan i över 2 timmar, så nu ska jag lägga mig och läsa lite NO också. Undra hur jag orkar igentligen ?
Aja, är värsta trött nu, godnatt !  :)




VECKANS BLOGG.



Jonna Kronlid , bloggar nästan om allting, från dagens autfit , insperation och om hennes liv. Hon gör även sina egna designers & är grymt bra på det ! Hon har även gjort min med, tack så mycket för det Jonna ! :)
Jonna är en jätte söt & snäll tjej , och bloggen är bäst ! , tycker allt att ni ska kolla in på den.




plugg & träning.

Nu ska jag plugga NO, sen ikväll blir det pluggning på Engelskan.. Drar på träning klockan 6 också, pusss.



Godmorgon !

Tjena !

Har nyss duschat, rätt jobbigt för gör det varje morgon och det sliter ju så himla mycket på håret & måste verkligen klippa mig snart, börjar bli slitet & tunnt. Men har handboll nu första lektionen och börjar 20 över 8. Så får nog börja fixa mig lite nu, sen slutar jag halv 3 och då åker jag tilll fyren och pluggar lite. Prov på fredag i Kemi & Fysik -.-.

Men vi hörs ju sen, glömm inte veckans blogg också ! :)
pusshej.




här ser man ju hur håret ser ut, och det är inte okej :(

sova.

Nu drar jag och lägger mig, imon slänger jag upp veckans blogg ! :)
Är lite depp också, så behöver lägga mig ochså.. :(
Aja natti !





krullls, funderar på att börja göra lite sånt igen ? :)

med linnea.

Nu ska jag och Linnea käka pannkakor, sen drar jag till Anton Dahlen och pluggar med honom, heheh hinner inte blogga nu, pusss.





haha söt tjej som försöker ta sig upp i trädet....

pluggning på topp.

Kom nyss hem från skolan, ska sätta mig vid läxorna direkt, blir inte mycket bloggning idag, ha det gött !





söt tjej i skolan , förra året ? :O

hemma från matchen.

Hejsan !

Kom nyss hem, vi förlora med 4 bollar, segt för vi ledde hela matchen sen bara vi tappa allt, men det var bra spelat ändå !
Men sen när jag och mammi åkte hem så funkade inte min mobil, så åkte och lämnade in den, så har en as dålig lånemobil nu, haha, men det är ju alltid ngt ! :)

Men ska in i duschen nu, pusss. 



AS BRA LÅT !



drar till matchen nu !

Bloggar när jag kommer hem igen, pusss !




stay



Hurts- stay

godmorgon.

Förlåt för en jätte dålig uppdatering igår menmen, det tar jag igen ! :)

Lördag: var jag med Jonathan, Pontus, Kajsa, Matilda, Vera och Jesper, var hemma hos Vera enstund sen gick vi ut, och gick till donken och tog varsin glass, sen gick vi till stan för det skulle vara ngt partaj där eller något, men det sög så skulle hem till mig, men sen var Jonathan och Pontus tvugna att ta bussen hem till lerkil. Så vi gick hem till mig och skjutsade hem Kajsa, haha och matilda ville inte stanna kvar ensam så hon fick åka med, vettefan hur hon satt på moppen, men kul var det ! :D
Sen käkade jag och matilda, och la oss och somnade typ direkt, gött !



Söndag: Vaknade först klockan 8, men tyckte det var för tidigt så somnade om, sen gick jag och Matilda upp vid 10 tiden. Nu ska vi snart käka frulle och sen ska jag börja tagga till handbollsmatch mot Heid !
Sen när jag kommer hem blir det plugg och vila, så bloggar efter matchen, pusss.





matilda sover här.

Nu ska vi sova snart, imon blir det tagga för match mot heid, sov gott ! <3


lördag.

Hej bloggen.

Det var visst något konstigt med bloggarna förut, eller iaf dom som har blogg.se, men ska snart käka och sen hämtar jag upp Kajsa så ska vi till fyren och plugga lite kan ni fatta det, Sanna Andreasson pluggar på en lördag, vad har hänt ? haha...
Ah men sen åker vi in till bukärrshallen och kollar på p-95-94 som spelar SM där, hoppas det går bra ! :)
Nä men nu ropar mamma att maten är klar, hoppas det är något mumsigt, pusss.




ojdå, 1 år gammal bild, haha söta..

haha..

Vet att denna är gammal, men jag tycker fortfarande att den är jätte rolig. Kan inte sluta skratta:O



OLLE ÄR VIDARE !

Hejsan!

Gick på träningen idag och bara chillade på det för är fortfarande jätte förkyld, men påvägen hem stannade jag och mammi och köpte lite gott till kvällen och kolla på idol. Var jätte nervös att inte Olle skulle gå vidare,puufhhh!
Är typ kär i honom, hehe..
Aja nu ska jag sitta och kolla på lite bloggar innan idol börjar igen, Hejdå så länge. :)



hehe, ah vad ska man säga.. ;)

love.


hemma från KM.

Woho, hade KM idag hela dagen tills nu, och var med i höjd & spjut. Höjd kom jag typ 5 eller något, hoppade 1.35 så det var helt okej, men sen till spjuten så kom jag 2a, woho haha -.-.
Aja ikväll ska jag till sofia millesssons tjejkväll, men bloggar sen, puss.



RSS 2.0