hemma.

Hallå.

Kom precis hem från matchen, vi förlorade med väldigt mycket.. haha men dom ägde dom vi mötte!, men sitter nu och äter kvällsmat och ska snart lägga mig. Så godnatt på er!




Grattis bästa mamma!

Idag fyller mammsen år, GRATTIS! du är den bästa mamman man kan ha & älskar dej!

Har nyss ätit & firat mamma, så fick vi tårta till efterrätt som jag har gjort, den blev faktiskt riktig god. Fast gjorde bara en enkel marängtårta, men den var mumsig!
Och tidigare idag träffade jag en kompis, så tog vi en fika & köpte present till mamma & tårtingridienser.
Snart ska jag börja fixa mig till match i önnered, den börjar klockan halv 9 ikväll & då slutar den halv 10, så är inte hemma förren vid 11.. Så vet inte om jag hinner blogga efter det, annars hörs vi imon!






frågestund?



Första gången jag kör ngn frågestund, får hoppas på massor med frågor!

Fråga allt som ni vill veta helt enkelt.

4-plats för Sverige.

Ida stack precis här ifrån för hon skulle till Martin, så nu gör jag inte ett skit. Och piss att Sverige förlorade!:(
Men vi kan ju säga grattis till domarna som kom 3a.. piss domare helt enkelt!
Aja, ikväll ska jag plugga lite för har redovisning imon, sen kanske en kompis kommer hit, rasmus heter han. Men så vi hörs !



dagens låt.



Sebastian krantz, riktigt bra låt ! :)


dålig uppdatering.

Hej!

Förlåt så himla mycket, men jag hann helt enkelt inte lägga in något inlägg igår. Men först åkte jag in til göteborg och träffade Christopher, sen direkt kom mammsen & idisen och hämtade upp mig, så skulle jag spela match.
Vi förlorade med 5 bollar, vi sög.. Ah men sen skulle vi kolla på bio i göteborg, men sen när vi kom dit så fanns det inga biljetter på ngn film alls.. Så vi fick åka tillbaka hem igen. haha fail jo vi vet!
Men sen när vi kom hem gick vi till Kajsa och kollade på film där ist, det blev mean girls 2, den var faktiskt bra!
Men sen gick vi hem och somnade direkt för Ida skulle spela match idag då klockan 10. Så jag fick gå upp i onödan.. Aja dom vann med 3 bollar tror jag!, bra spelat tjejer.
Och nu har vi precis ätit och ska snart kolla på Sverige. Så hörs efter det! Puss.





As gammal fjortis bild på alicia,jag och Fia....

dagens låt


Godmorgon.

Hej!

Kvällen igår blev rätt lyckad ändå!, jag & Ida stack till Simon och var med Martin,L:et och sen kom Julia lite senare på kvällen. Hade faktiskt riktigt kul!
Skulle igentligen på fest ute vid hjälm, men jag & ida sket i det och stannade kvar hos Simon. Men idag ska jag iallafall in till göteborg och träffa Christopher och ta en fika eller något. Sen kommer mamma och hämtar upp mig så ska jag spela match med bredd, haha tagga !
Har inte spelat handboll nu på ett tag så känner mig jätte taggad & kommer bli jätte kul. Så vi hörs när jag kommer hem sen igen. Ha en trevlig lördag! :)



go låt.






Med ida.

Hellu!

Gick hem från skolan idag, mådde inte så bra och hostade hela tiden & alla var bara rädda att jag skulle smitta dom. hehe
Men jag gick iallafall till kungsmässan vid 4 tiden för att fixa en sak med min mobil. Så ringer Ida och frågar om jag ville träffa henne, så det är klart.. orkar ju inte sitta hemma hela tiden, men vi ska iallafall kolla på handbollen snart & sen kanske vi går till Martin,Simon och L:et. Fårse om jag hänger med eller om jag drar hem till Anton. Men kommer bli rätt dålig uppdatering nu, så vi hörs snart igen!




dagens låt.



" coming home "


Eclipse.

Hellu.

Nu har jag sett på filmen Eclipse, tror det är 3 gången nu & tycker fortfarande att den är lika bra som första gången. Och blir bara mer & mer kär i Edward & Jacob.. Tycker dock att Jacob är mycket snyggare !
Men snart ska jag sätta på min andra film, vet inte riktigt vad det är för någon, men tror den skulle vara bra iaf.
& mår mycket bättre nu iallafall, men det kan ju iofs bero på att jag har tagit en tablett, men kan typ inte prata, har tappat rösten helt :O






Jonna!

När jag la upp alla bloggar som jag läste så glömde jag helt av denna bloggen, & fattar inte hur jag kunde glömma den. Jag läser ju den varje dag & har följt den jätte länge!
Det är även hon som har gjort min design. Ta en titt HÄR.




filmtime.

Väntar på att mamma ska komma hem med några filmer som jag kan kolla på nu när jag inte gör någonting. Det suger verkligen att vara sjuk!
Helt ärligt så går jag hellre till skolan än att ligga hemma sjuk. Och sen när mammsen kommer hem ska vi äta världens goaste mat, faita!
Får hoppas att jag orkar käka nu då..

Och min mobil är sönder igen, har seriöst lämnat in den 4 gånger nu på 5 månader. Så nu tyckte mamma att vi inte skulle lämna in den mera & så får jag en begagnad mobil av mammas jobbar kompis. Skulle tydligen vara eb tutch mobil, så får hoppas på att den är bra! :)

& det kan även hända att många nummer försvinner från mobilen..




Sjuk :(

Hallå!

Vaknade upp klockan 6 i morses och mådde piss dåligt verkligen, hade feber & mådde inte bra alls. Så fick bli att jag stannade hemma idag, tror inte heller att jag kommer vara frisk imon. :(
Men får hoppas att det går över snabbt, känns inte så bra att jag missar massor i skolan nu heller, menmen.
Ska lägga mig på soffan nu och vila lite & hoppas att det blir bättre snart. Vi hörs!




Mår inte så värst bra.. :(

hallå.

Var ju som sakt på öppethus. Och det blev lite funderingar, kanske ska söka barn & fritid ist, men jag har ingenaning. Någon som går på ngn linje av Barn & Fritid eller Hotell & Turism?
Som ni märker så vill jag gå i någon praktisk linje, orkar inte sitta vid skolbänken hela dagen ut & sen även plugga när man kommer hem. Har redan tröttnat på skolan något sjukt !, men  jag ska klara 9:an och gå ut med bra betyg, eller iallafall försöka !

Aja, jag har inte mått så speciellt bra på hela dagen, sitter och fryser och sen blir jag varm igen, Så jag tog tempen och jag hade lite feber:(
Och sen har jag ont i halsen och mår inte så värst bra helt enkelt, men ska nog till skolan imon ändå, eller får se hur jag mår imon!

Hur har eran dag annars vart? :)





ge mig sommar, ja tack!

Öppethus på Aranäs.

Snart ska jag hem till Kajsa och käka lite, sen fixar vi oss kanske & senare vidare till Aranäs gymnasiet. Tror faktiskt inte att jag ska gå på den skolan, men det kostar ju inget att kolla lite?

& jag tror även att jag redan har bestämt mig vilken linje & skola jag ska söka på. Det blir Hotell & Turism på Lindälv. Det verkar så himla roligt!
Och sen få jobba utomlands, göttt.  Och sen även i skolan så får man 15 veckors praktik i utlandet. Så tycker absolut att det är värt att börja där.




sne bild..

Onsdag.

Hallå!

Nu har jag precis kommit hem från skolan, slutar igentligen klockan 3 typ, men kändes att jag var tvungen att gå hem & vila lite. Men det hände inget speciellt idag i skolan. Men första lektionen hade vi idrott & så ska alla i klassen hålla varsin egen lektion, och idag var det Lindas tur. Hon gjorde ett as jobbigt pass, ngt fotbollsworkout. Och samtidigt man skulle hålla koll på bollen så skulle man hålla takt med musiken & imed att jag är så himla dålig på fotboll så gick det inte alls bra, och jag har även ingen taktkänsla. haha!
Kändes lite dåligt när alla skrattade åt mig och tillochmed min lärare, aja..

Sen hade vi bara massa långa lektioner, men vet att jag fick VG på svenska test på nationella. Det kändes riktigt bra! :)




Sverige vs Danmark.

HEJ!

Nu har jag tränat klart och sitter & kollar på VM i handbollen, vet inte vad sverige sysslar med? Men iofs så är 2 av deras bästa spelare skadade, men ändå?
Men nu börjar matchen igen, bloggar inte mera idag, så vi hörs imon. natti på er ! :)



träning.

tjabba tjena hallå! :)

Idag i skolan så hade vi lite förprov till nationella i svenska. Det gick faktiskt hyfsat bra!  Men kommer vara så himla nervös när vi ska göra det riktiga provet. Men nu ska vi inte tänka på det. Snart ska jag börja fixa mig till träningen. Vi ska träna först i 1 ½ timma och sen vidare in på gymmet i 45 min. Känner på mig att det kommer bli en jobbig träning idag, men vad gör man liksom inte. tagga!

Så hörs vi igen när jag kommer hem, ha det gött haj! :d





hahhaha. söt bild påväg upp till Sveriga cupen.  Jag, Oscar och Niclas. goa killar det dära !


DEL 2


Caroline Almkvist.

Uppdaterar inte så himla mycket , men det hon skriver är bra. Skriver mycket om insperation och lägger upp outfits, skriver även om hennes liv.


Emeli Olsson.

Följer denna bloggen rätt ofta & hon uppdaterar mycket och skriver mycket om olle i idol , haha måste hålla med dej där, love him!
Ta en titt.


Erica Löfstrand.


Spelar samma handboll som denna bruden & hon är riktigt go !
Har inte läst denna bloggen så himla mycket imed att hon startade den nyss, och hon har lyckats bra med den, skriver bara mest om vad hon har gjort eller ska göra på dagarna.


Jeffa Westlund.


En jätte söt tjej, hon har bloggat nu i ett himla tag & hennes blogg är grym. Men tycker dock att hon ska uppdatera mera, men ta en titt!


Jennifer Karlssom.


Diggar hennes blogg, skriver om just det hon vill själv & skriver till om sina tankar.


Julia Wahlberg.


Älskar verkligen hennes blogg, hon skriver om precis allting, men det jag diggar mest är insperationen & outfitsen, hennes klädstil är för jävla snygg!
kolla in hennes blogg.


Tobias Lindberg.


Äntligen en kille som bloggar, alltså i denna åldern menar jag då. Hans blogg är as bra!, men kan uppdatera mycket mera så skulle han säkert bli känd, cheek it out !



Så nu var del 2 kvar, vet inte om jag har glömt ngn men det här är dom som jag kommer på iallafall. Annars ledsen ! :)

försov mig.

Godmorgon.

Idag skulle jag ha börjat halv 9 & jag vaknade klockan 10 över 8. Alla hade ringt imed att jag skulle åka med dom till skolan, så blev lite kaos. Men så jag hinner inte till engelska lektionen. Får börja dagen med handbollen ist. Sen slutar vi vid 3 idag, har lite test på nationella senare på dagen, fuck..
Aja hörs sen!



DEL 1

Hallå.

Kom hem från gymmet för ungefär 1 timma sen. När jag kom hem så kollade jag på lite bloggar och sen lite på tv. Tänkte lägga ut lite bloggar som jag läser.
Men jag börjar med del 1 så fortsätter jag med del 2 imon.




Ida Staxenius.


Uppdaterar väldigt bra & skriver mycket om sitt liv & vad hon har gjort på dagarna, diggar hennes blogg stort. Ta en titt!


Malin Edvardsson.


Detta är en tjej som skriver precis om allting, outfits,livet,tankar m.m, Hennes blogg är riktigt bra & jätte söt tjej!



Sofia Engqvist.


Har följt denna bloggen väldigt länge nu & den blir bara bättre & bättre. Visst kan hon uppdatera mera, men tycker hennes blogg är bra !


Amanda Hassel.


Ah hon har ingen design, men det står iallafall hennes namn. Bloggen är sven bra. Vad mer kan jag säga, ta en titt så märker ni! :)
As go tjej också.


Frida Karlsson.


Hon bytte precis blogg, men den bloggen hon hade tidigare var bra!
Och denna kommer nog bli mycket bättre, en jätte söt tjej & snäll. Kolla in !

 
Detta var då DEL 1 och kommer fortsätta imon med DEL 2, så kolla in då!

dagens outfit.

Såhär såg jag ut idag.





& jo jag vet, stökigt rum!


största misstaget!

Fan, jag laddade ner nya messenger 2011 & alla smilisar ändrade sig och förmedlar fel känslor och har helt fel effekt i meningarna. Ångrar det stort !
Visst alla har säkert redan denna msn:en, men det var ju bara så dåligt! Åh fan att jag laddade ner det, de var ju helt klart det största misstaget hitills, fuck.
Aja får väl ta och vänja mig vid denna msn, ngn mer som har den & tycker precis samma som jag ?



Måndag

Hej!

Skulle igentligen sluta skolan klockan halv 4, men hälfen av klassen drog klockan 2. Men sen gick jag & Antont till kungsmässan enstund och köpte chailatte. Men så skulle jag träffa Frida imed att hon skulle få 50 kronor av mig som jag var skylldig henne, så tog en donken och käkade. Och snart ska jag dra på träning, blir gymmet.
Träningen börjar klockan 8 idag till 9, så kommer hem rätt sent. Men hinner nog slänga upp ett inlägg!




Natti.

Ska snart gå och lägga mig, tagga skolan imon :(
Är jätte depp just nu för imon är det måndag & sen en hel vecka skola till, sen är de helg igen. wii.

Så nattinatti!



haha..


Sverige vs Kroatien.

Hej!

Kom hem runt 5 var nog klockan, jobbade riktigt bra med att ge ut korv med bröd till kunderna. haha.
Sen när jag kom hem så skulle jag käka, men jag kunde inte det för var proppmätt, hade ätit rätt mycket korv under dagen. haha
Men nu håller jag på att kolla på Sverige, har gått första halvlek och dom leder med 2 bollar, grymt! Hoppas att dom vinner nu och är vidare till semi.


Lite bilder sen korvdagen.



Lisa.




Ida


haha, sött...

Sälja korv på eklanda volvo..

Godmorgon!

Vi vaknade vid 11 tiden, och har nyss fixat oss. Och snart ska vi åka in till göteborg och jobba. Så tjänar vi ihop 10.000 till 15.000 kr, fast det går iofs till lagkassan i handbollen.
Så ska vi ge ut korv till alla som kommer dit, haha så jävla fult. Men snart ska vi åka, så hörs!



Är med Idis.

heej!


Idag var jag och solade, och fick fräknar för första gången.. haha
Men fick ändå lite färg, sen drog vi hem och käkade tacos, mums! Och nu sitter vi och kollar på handboll.  Hoppas Sverige vinner!
Ida sitter och dampar sig, så kan inte skriva mer nu, ha de gött !



fixning.

Nu har jag precis duschat och ska börja fixa mig, sen drar jag och träffar Ida, så ska vi nog ta och sola enstund. Sen vet jag inte vad vi ska göra, men det löser vi väl. Men vi ska nog hem till mig sen för mammsen skulle ha tacos till middag, wooho. Det är så himla gott & var as längesen jag käkade det.
Så alla får ha en trevlig lördag, för det ska jag med tacosen, hehe.
Vi hörs!




Godmorgon.

Hej!

Blev lite sent igår när jag kom hem, men vaknade precis & klockan  är 12. Idag ska jag träffa Ida Jacobsson tror jag, antagligen gå och sola. Annars har jag ingenaning om vad jag ska hitta på idag.
Vet iallafall att jag ska ta en frulle snart & sen duscha. :)




jag & jonnisen.

Med Linnea.

Heej!

Slutade vid 2 idag, sista lektionen var teknik och jag suger verkligen på det. Men iallafall, nu är jag med Linnea, vet inte vad vi ska göra men hittar väl på ngt. Och jag kommer inte kunna blogga mera idag, pga personliga skäl. Men så vi hörs imon ist. Ha en trevlig lördag ! :)




Jätte gammal bild på mig och Linnea, vi hörs imon !

Sverige-Polen.

Yeeess!, Sverige vann, woohooo!

Sitter och lyssnar på en as go låt som handlar om just VM handboll. Men iallafall, gick på träningen idag och det var inte så jobbigt som jag trodde att det skulle vara, men iofs så glömde jag utekläder och fick springa på löpband inne på gymmet i 45 min, det var därimot jobbigt, men annars var det lugnt !
Ska snart ta en dusch och sen lägga mig, är riktigt trött idag, så hörs imon. Sov gottt pussar !





dagens låt! (awesume)!



Fucking perfekt.


Dagen.

Hann aldirg göra ett inlägg innan, men har precis vart och solat & käkat på donken med Ida & Erika. Och nu är jag hemma hos mig med Erika. Sitter och kollar lite bloggar medans hon ligger och läser någon cpe bok. Haha gött att inte ha ngt plugg nu då!

Men snart ska vi dra och träna i 2½ timma, och hörde att det skulle vara fys träning.. usch är inte tagg för det.
Sen kom jag på att jag missar när Sverige spelar ikväll, jävla skit.

Men hörs sen!




ååh, sommar !

godmorgon.

Hallå!

Idag är jag äntligen uppe i tid, annars brukar jag stänga av alarmet och somna om. Aja kom precis ut ur duschen och håller på att välja kläder. Sen ska jag fixa mig lite och senare kommer Kajsa och hämtar mig & Anton. Efter skolan idag ska jag gå och sola antagligen, men hinner nog slänga upp ett inlägg innan det. Slutar även halv 4 idag, jätte segt!
Men brukar få gå hem tidigare från den sista lektionen ( bild ). Men vi hörs när jag kommer hem igen, ha det bra !




matilda & jag, saknar dej bästis.

Onsdag.

Hej!

Direkt efter skolan så hängde jag med Anton & Oliver hem till Anton, vi käkade och kollade på tv. Sen skulle dom dra och gymma, men jag orkade verkligen inte följa med. Aja skulle igentligen träffa Nils idag, men han har tydligen stängt av mobilen så får inte tag på honom.. Så vet inte vad jag ska göra nu faktiskt.




dagens låt.


öppet hus lindälv.

Hej!

Slutade skolan idag klockan 3, dom sista lektionerna var riktigt långtråkiga. Men nu har jag precis ätit och ska träffa Anton & Alicia snart och gå till lindälvsgymnasiet. Lutar åt att jag ska gå på den skolan. Men sen direkt efter det så ska jag träna. Bloggar är jag kommer hem igen.




Hemma från Anton.

Direkt efter gymmet duschade jag, och det måste vart rekord!, tror jag hann på 2 minuter, shit vad bråttom jag hade. Aja sen mötte Anton mig så gick vi hem till honom, käkade massor med popcorn och kollade på Sverige. Gött att dom vann!

Aja nu är jag hemma iaf, och ska snart fixa mig för sängen, sov gott.




Du är för bra min bästavän!

gymmet.

Sitter och väntar på att Kajsa ska komma och hämta mig, så drar vi till gymmet och jobbar. haha!
Aja nu smsade hon att jag skulle gå ut, bloggar när jag kommer hem. ha det gött!





otagg för gymmet... bhaha


Måndag.

Nu är jag äntligen hemma från skolan, hatar måndagar, dom är så himla sega & slutar klockan halv 4 och har dom värsta lektionerna..

Slöjd
Engelska
So
Svenska
No
Spanska.

Det är seriöst dom värsta lektionerna.. Men visst slöjd kan vara chill, men allt annat.. blää!
Aja, påvägen hem från skolan stannade jag & Anton på kungsmässan, köpte chailatte & senare en cheesebrugare.
Sen när jag kom hem så var maten klar, är proppmätt!

Nu ska jag kolla lite bloggar & facebook. Hörs !



i skolan.

Hej!

Sitter vid datorn nu på No lektionen, håller på att skriva om vattenkraft. Men som ni märker så orkar jag inte jobba just nu. Sitter och chillar lite med Oliver & Anton, yeeyyy..
Men idag efter skolan ska jag antagligen vara med Kajsa eller så ska jag hem till Anton och kolla på ngn ball film! Sen har jag träning, eller rättare sagt gym. Så vi hörs direkt när jag kommer hem igen. Ha en bra dag. pussss !





haha detta ska föreställa vattenkraft... haha fattar nada !

yey

Vann matchen mot drott i halmstad, och sitter & pluggar engelska nu, hinner inte blogga mera idag, ledsen. Men hörs imon!

Drar till Halmstad.

Godmorgon.

Idag vaknade jag halv 12, så kom jag på att jag har ju samling klockan 1 för att spela match, lite segt att det är ända ner till Halmstad. Aja vi ska krossa dom! :D
Men bloggar när jag kommer hem igen, ha en bra dag så hörs vi . puss.




dagens outfit.

Såhär har jag sett ut idag.




haha snyggt med fingret där... haha !

ändrade planer.

Nu ska jag varken träffa Richard eller Pauline.. Så ska snart möta Amanda Holmqvist och sen får vi se vad vi hittar på. Antagligen träffar ngr eller bara chillar på det.

hörs!




amandaaa!

Lördag.

Hej!

Idag har jag inte gjort ett skit än sålänge, men ska kanske träffa en kompis som heter Richard enstund, & vi funderar på att dra och fika eller något. Men väntar på att han ska höra av sig, så får väl sitta kvar här vid datorn och inte göra något,haha denna lördagen är så långtråkig!

Sen kanske jag ska träffa Pauline och så ska hon sova här, blev inte att hon gjorde det igår för hon var tvungen att hämta ensak hemma imed att hon skulle träffa massor idag. Får se hur det blir med det också, vet faktiskt ingenting just nu, bara sitter och väntar att ngn ska höra av sig & träffa mig!







sommaren 2010, vill ha sommar igen!

Godmorgon.

Haallå.

Vaknade precis och är as hungrig, men får inte äta försom 1 timma imed att jag har tagit pencelin precis. Men iallafall idag vet jag inte vad jag ska göra, men hittar väl på något kul.
Och nu ska jag kolla om det är något bra på tv, bloggar senare igen. puss.



käär.

Asså detta är verkligen min idol, Oscar Carlen. Så himla bra på handboll & är så jävla snygg !







bilder sin invigningen igår.














Bilderna är tagna från Sofia Engqvist blogg, tryck här!


dagens låt.


tagga!

Nu ska jag börja fixa mig innan matchen, tror dock inte att jag kommer kunna spela med fingret:(, men det löser väl sig..
Och snart kommer Pauline hit så ska hon med och kolla på matchen, sen ska vi sjunga lite och slänga upp på youtube antagligen. Och sen drar vi nog ut på fest!
& så sover hon här sen, men det är värsta segt att åka ända till stenungsund på en fredag & komma hem vid halv 11 på kvällen.. blä på det.

Aja vi hörs kanske senare ikväll, puss!




akuten...

Hej!

Skolan var ju som vanligt, lika tråkig som alltid. Men nu är det ÄNTLIGEN helg igen, yes !:D
Aja men vid 1 idag så fick jag så himla ont i fingret igen & då tyckte skolsyster att jag skulle åka till akuten, och så kollade dom lite på det & så typiskt att jag har infektion i det & får äta pencelin nu i 10 dagar.. kul..
Men så har jag match idag, men tror ärligt att jag inte kan spela, har för jävla ont !!

Ah detta ska jag gå runt med ett tag nu, lyckat sanna lyckat..



invigning VM handboll!

Klockan 6 börjar invignigen i göteborg, och jag ska dit!
Sen ska vi kolla på matchen Sverige-Chile. Hoppas vi vinner asså. Aja vi hörs när jag kommer hem. puss.






dagens låt.



Han blonda killen som är med i videon, shit.. dagens heting !


lång dag.

Hallu!

Nu är jag hemma efter en lång dag i skolan, det var så fruktansvärt tråkigt idag, asså jag menar verkligen tråkigt !
& har haft ont i fingret hela dagen, buuhu :(

Ska snart gå till mormor och käka lite mat, skulle bli något extra gott idag !



plugg....

Heej!

Sitter och jobbar med engelskan som ska vara inlämnad på fredag. Men tänkte att jag kunde slänga upp ett inlägg medans jag pluggar, för det suger !
äsch skiter i detta nu, kan ju inte översätta.. frågar läraren imorgon ist!
hörs snart.



dagens låt.


AJJJ !

Kom precis hem från skolan, och först skulle jag haft en vanlig skoldag, men så var det inga som skulle stå i cafét så jag & Alicia. Men när vi höll på att göra iordning mackorna så skulle Alicia skära den i 2 delar, men råkade skära sig på fingret, det började blöda som fan så hon fick gå till skolsyster på en annan skola för våran var ledig idag. Så skulle jag bevisa att jag kunde skära med den nya kniven, men inte det.. Jag skar mig direkt efter och det blödde och blödde kunde inte sluta. Fick sätta massor med papper runt och allting, men det blödde igenom. Så nu får jag gå runt med massor på det. Buhuuuu !! :(





Ajjj, det gör så himla ont !



Mot match.

Kom precis hem från AntonKlanton, och ska snart börja fixa mig inför match!
Är så taggad för vi ska möta kropps & krossa. Aja, haha lite övertagad kanske, men iallafall Vi hörs när jag kommer hem igen, ha det braaa puss.





haha glad tjej, var väl förrförra sommaren kanske ?


Bilder sen Sverigecupen!























Bilderna är tagna från Carolines facebook. Ni kan äver kolla hennes blogg här!

Hos Anton.

hallå!

Nu har jag äntligen slutat skolan, och kom nyss hem till Anton. Vi håller på att laga mat och ska snart kolla lite på ngn ball film, sen har jag match. Är taggad !
Sitter och kollar på Anton när han lagar mat, så jävla dålig.. hahaha :)
Aja, nu var det klart, hoppas att man kan äta det iallafall..... Hörs !




i skolan -.-

Hej!

Usch vad det suger att vara i skolan, har redan börjat jobba men satte min lite vid datorn, haha.
Och har redan 2 läxor att göra & klockan är bara 9 på morgonen, helt sick!
Aja, sitter och deppar som ett as, orkar verkligen inte, men får tänka posetift bara 4 veckor skola innan vi har sportlov.

wopps, nu kommer läraren, fuuuck aja ha det bra hörs när jag kommer hem. puss !

Med Linnea.

Nu är jag snart klar och Linnea kom precis hit, vet inte vad vi ska göra. Men vi kommer väl på något, kanske dra till stan och fika eller shoppa.
Men senare ikväll ska jag städa och plocka upp allt från helgen. Och plugga lite på engelskan, buuhu:(
Hatar verkligen att skolan börjar imorgon !
Vill ha mera looov, har ju varit hur skönt som helst, aja bara 4 veckor kvar sen är det sportlov. wiii!





På liseberg med dom sköna brudarna , år 2008 :D

hemma!

Heej !

Nu är jag äntligen hemma, kom hem vid 1 tiden igår natt,  och vaknade precis nu, as sent !
Men ialllafall, hade det jätte kul! Vi vann 3 matcher & förlorade en i våran grupp. Och kom då alltså 2a i gruppen- A slutspel.
Och där mötte vi Skåne, och vann mot dom. Så då kom vi till semifinal och fick möta Göteborg. Dom var jätte duktiga så förlorade med 4 bollar.

Men vi kom ändå 3a av alla län i SVERIGE så det var riktigt bra!

Nu ska jag fixa mig och antagligen träffa Linnea som ringde och väckte mig precis, är lite besviken på henne :(
Men bloggar senare, & även bilder kommer!



Åker till Katrinelund nu med hallandslaget!

Godmorgon.

Jag är så himla trött idag, kunde inte somna igår kväll heller, somnade kasnke halv 3 ominte senare:o
Så skulle jag upp klockan 7 igen. Aja får väl sova på bussen till Katrineholm !
Nu har jag packat klart allting och bussen kommer fram halv 10 vid aranäshallen, sen beger vi oss av! Är jätte taggad inför helgen, kommer bli skit kul!
Men jag kommer hem på söndag kväll, får se om jag orkar slänga upp ett inlägg då, annars för ni stå ut tills på måndag.

& som sagt jag lånar nog någons iphone och bloggar därifrån. Men vi hörs annars när jag kommer hem. Ni får ha det bra här hemma !
Pussshej ♥



dumpad.

Hallå!

Har nyss varit hemma hos Anton med han & Viktor. Dom hade gäster och skulle precis äta efterrätt när jag kom och så fick jag också lite. mumsigt var det!
Och sen spelade vi tvspel. haha...


Aja nu kollar jag filmen dumpad. Riktigt bra!



insperation från gina tricot.



försökte slänga ihop lite kläder, har inte riktigt lärt mig photoshop haha, men aja :)

10 saker som du inte visste om mig.

♥ Jag är inte bra i skolan, men jag försöker bättra mig, men det är svårt !

♥ Jag saknar någon som in i helvetet.

♥ Jag har spelat handboll nu i över 9 år & har inte tröttnat ett dugg.

♥ Jag saknar att ha en pojkvän, känns tomt.

♥ Jag har ingen pappa, vet inte ens vem han är...

♥ I 6: an tilll 8: an var jag är jätte fjortis! ( pinsamt ).

♥ Jag är rätt kort, eller vad jag tycker iallafall. Jag är 1.64.

♥ Jag älskar att sjunga, det är bland det roligaste som finns!

♥ Jag har många bra vänner som jag älskar !

♥ Har oftast svårt med att somna på kvällarna, tänker på massa saker hela tiden & blir väldigt jobbigt !




Packa!

Hallå.

Nu är det dags att börja packa. Åker redan halv 10 imorgon. Är så himla taggad för helgen, & kommer bli skit kul!
Men det är ändå läskigt, för det kommer vara sånna människor som kollar på en när man spelar & ser om man får komma längre i handbollen. Så det blir lite pirrigt!
Så det kommer inte bli någon bloggning på hela helgen om jag inte får låna någon iphone och blogga därifrån. Menmen, nu ska jag börja. ha det bra så länge!





carrro and me. Förra året i danmark med laget!

Dagen med Antonklanton.

Träffade Anton vid 1 kanske, så gick vi ner till kungmässan, köpte chailatte & det är så himla gott !
Så vi satt och fikade lite, och efter det skulle han köpa spel till sitt playstation. Och när vi väl hade stått i den långa kön så är det 18 åldersgräns.. Haha så hans mormor fick komma ner och köpa spelen.

Och vi hade så fruktansvärt roligt idag, skrattade i varje mening vi snackade typ.. Aja tack för dagen bästis!

Nu är han på träning så jag ska nog börja packa till sverigecupen. Och sen när Anton kommer hem så ska jag träffa han & glaerum. Och lira hans nya spel! yey -.-
haha:)




riktigt fin låt


godmorgon.

Yees, mamma väckte mig halv 10, men jag gick upp vid halv 11..
Idag ska jag till kungsmässan med Anton, ska fika lite och sen shoppa. Ska inte vara där så länge för det orkar man ju inte.
& jag mår mycket bättre idag, fast har ont i halsen och huvudet.. Fast det går nog över snabbt!
Nu ska jag fixa mig & sen kommer Anton vid halv 1 ungefär. Puss!




vänner ♥

mår inte bra.. :(

Har nyss kollat på filmen götakanal. Tycker den var bra faktiskt ! Men efter matchen jag spelade så mådde jag inte bra alls. Har ont i magen & mår illa. Vill verkligen inte bli sjuk till helgen, för då åker hallandslaget till Katrineholm och spela sverigecupen. Men jag tror att det går över tills imon & det hoppas jag på verkligen!
Men nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på Filip & Fredrik (årets sak).

Sen efter det ska jag gå och lägga mig. Men kanske slänger in ett inlägg efter detta. Hörs senare.



tagga match.

Nu är jag hemma efter en fika dag med Andreas. Satt och pratade om allt möjligt, det var trevligt. Tack för dagen! :)
Men sen nu håller jag på att äta lite, och snart ska jag spela match. ttaaaaagggaa !
Pussshej.




Fika på karma.

Hej!

Vaknade bara för någon stund sen. Men nu ska jag börja fixa mig lite och sen träffa Andreas, en kompis som jag aldrig träffat innan så det ska bli riktigt kul !
Men brukar typ aldrig fika, så vet inte riktigt vad jag ska ta och sånt, hehe.. Men det löser sig väl!
Och direkt efter det så ska jag spela en träningsmatch mot 96: orna. Men då hörs vi efter det igen. Ha en bra dag i detta snöväder!
Pusss.





Haha, var bara tvungen att lägga in denna bilden. Men det var sommaren 2008, ja det var ett tagsen asså!

dagens låt.



grymt bra!


movie..

Heej!

Idag har jag inte haft tillgång till någon dator alls, men idag var jag först med Linnea och sen träffade vi Simon. Vi gjorde inte så mycket, satt mest och snackade. Men sen så skulle jag på träning och direkt efter det så mötte jag linnea. Vi åkte in till göteborg och kollade på bio. Det blev Easy A. Den var riktigt bra och svin rolig !
Om ni inte har sett den så rekomenderar jag att kolla !




morning.

Åhh jag som hade betämt mig för att gå upp klockan halv 10 idag, men nej jag vaknade kvart över 12. Fuuuck.
Aja, snart kommer Linnea hit och sen ska vi träffa en kompis som heter Simon. Var väldigt längesen jag träffade honom så det kommer bli trevligt !
Nu ska jag blåsa håret och sen bara fixa mig lite. Men bloggar snart igen.




Var nyss hos Kajsa.

Hej!

Usel uppdateringa, ah jo jag vet!
Men först hade jag träning & sen hem och duscha, sen kommer Kajsa hit så åkte vi till kungsmässan, kollade lite och käkade. Sen drog vi till gymmet och tränade igen. Är helt slut nu, men det känns gött att ha tränat så mycket idag.
Men efter det så drog vi hem till Kajsa enstund, bakade kakor, usch blev jätte äckliga ;)
Men nu är jag hemma och ska snart sova, haha är as trött !
Men vi hörs.




haha söt bild på mig & aliiica. jätte gammal!

veckans blogg!



Började läsa denna bloggen för någondag sen bara. & den börjar bli jätte bra! Men tror att den skulle bli bättre om Erica uppdaterade lite mera.
Skriver mest om livet & vad hon har/ska göra på dagarna. Tycker allt att ni ska kolla in den här.

1 vecka kvar till skolan.

Hej!

Bestämde mig för att gå upp vid 10 idag, men lyckades inte så bra. Men värt ett försök iallafal haha.
Ska träna idag klockan 2 till 4a, och är lika taggad idag som förra gången. Älskar verkligen handboll nu!
Sen vid 7 tiden så ska jag även gymma tror jag, måste ju bli bättre med min axel & rygg. Men ska käka lite frulle nu, sen in i duschen. Vi hörs snart igen!



uppdatering klockan 12?

Yes!

Nu hinner jag uppdatera, har ju varit hos morfar hela dagen/kvällen. Sen har jag bara inte haft tid när jag kom hem. Till mat fick vi först varmamackor med krabba på eller något, sen fick vi potatis & lax. RIktigt gott!
Och senare till efterrätt fick vi glass. mums!

Nu ska jag snart lägga mig, träning imon klockan 2. Så vi hörs senare imon. Puss !



söndag.

Hellu.

Idag väckte mammsen mig klockan 10, måste ändra tiderna på dygnet nu känner jag. Men snart ska jag börja fixa mig sen ska jag och mamma till morfar och träffa släkten. Blir en slags släktmiddag, kommer bli mysigt.
Så ska morfar och hans fru få sina julklappar av mig, har ju liksom inte träffat dom innan eller efter jul.
Men nu ska jag börja göra mig iordning. Vi hörs puss!



fångarna på fortet.

Hej!


Sitter och kollar på fångarna på fortet, hörde att bloggkändisarna skulle vara med så då var jag tvungen att kolla!
Haha, men dom losade, segt..

Sitter och lyssnar på en grym låt, taggar låt.






baaaakis.

Kajsa sov hos mig igår, vi somnade väl vid halv 4 eller något sånt. Sen vaknade vi för 3 timmar sen alltså klockan 3 på dagen. Jätte jobbigt att man har typ vänt på dygnet. Hur ska jag kunna somna inatt ?, och gå upp tidigt..
Men nu mår jag inte direkt så bra, har ont i huvudet ochså, men det blir väl bättre snart antar jag & Kajsa mår inte heller så bra. Och vi är lite hängiga.. Men men , dagen efter nyår tycker jag att det är helt okej att må såhär.
Puss.





jääääätte gammal bild på Linnea och mig. haha fråga mig inte vad vi gjorde :O

Nyårs kvällen.

Först var vi hemma hos mig och åt och fixade oss, sen åkte vi vidare till en kompis och festade där. Det började inte så bra på festen. Min bästavänn mådde inte alls bra, hon kunde inte andas och sånt, så det slutade med att ambulansen kom & hennes mamma. Men idag mår hon mycket bättre , och det är jag glad över !
Men sen vid 12 slaget så firade alla och skrek 2011 !!
Och alla hade svin roligt, tack så mycket för kvällen, detta året ska bli mycket bättre än 2010. Hoppas ni också får ett bra år.





såg lika dan ut som på julafton.


RSS 2.0