Hemma & super trött!

Hallå!

Vi vann matchen med 19-13 typ. Och det var riktigt kul att spela med bredd, ska spela med dom på lördag också. Men nu har jag precis ätit och ska lägga mig och nana nu, sovgott.




Super bra låt, snodde den från Sofia Engqvists blogg.




Påväg hem.

( Tidinställtinlägg)

Sitter nog i bilen just nu & hoppas på att det blev en seger!
Kommer väl hem runt 9 halv 10, så får se om jag slänger upp ett inlägg då, men annars hörs vi ju imon. Ha en bra dag!



Lookbook




Fixning till matchen.

Har nyss käkat lite mat och ska snart börja packa ner matchkläder osv. Så ska vi möta Partille, har ingenaning om hur som spelar eller om dom är bra. Men ska vinna iallafall, är väldigt taggad !
Men så vi hörs när jag kommer hem igen, pusshaj!





Bild tagen från Carolines blogg, hoppas det är okej ? :)

Dagens.

Dagens outfit.





Torsdag

Hej!
Slutade halv 4 idag, men gick hem vid 3 för att jobba lite hemma. Så nu sitter jag med en bilduppgift. Och snart ska jag äta lite och börja tagga till en match som är i göteborg. Ska spela med bredd, och kommer väl hem vid 9 kanske. Men bloggar nog innan det iaf.
Haft en bra dag ? :)



Tredje plats!

Hallå!

Nu är jag hemma efter en jätte lång dag. Är väldigt åksjuk också, så det var jobbigt att åka tåg ända till stockholm & dom tabletterna jag tog gjorde så jag blev jätte trött & slö, men det gick bra att spela ändå! :)
Men vi förlorade första matchen, så kom inte till finalen. Men sen vann vi andra & blev på tredjeplats och fick en fin medalj!
Och nu ska jag kolla lite på tv & sen sova, är jätte trött & har sovmorgon imon, as skönt!
Hoppas ni haft en bra dag :)



Åker till Stockholm nu!

Klockan är halv 6 nu och ska till stationen klockan 6. Har inte bråttom. Men bloggen kommer inte uppdateras idag,för ska ju till Stockholm!
Så kanske hörs när jag kommer hem, och vad tycker ni om min nya header?
tack Caroline! :)



designen....

Nu är den här headern framme, men inte riktigt klar.
Jag ska upp vid klockan fem imorgon, så måste sova.
Natti! / Caroline
www.carolinealmkvist.blogg.se

insperation.






Yes, dags för en ny header!

Tjena!

Har nyss tränat, blev en kortare träning för det skulle tydligen vara en match på våran träningstid så gick och tog en liten promenad innan 40 minuters träning.
Ah men iallafall nu är jag hemma och har precis käkat lite. Nu ska jag inte göra mycket, men ska fixa mat till imorgon. För åker till Stockholm imon med tjejerna i klassen, ska nämnligen spela final i skol SM. Kommer bli jätte kul!

Och Caroline håller på att fixa en design nu till mig, ÄNTLIGEN!:)
Du är awesume.








Tisdag.

Idag var det en rätt go dag, först vaknade jag upp med Ramus, och sen fixade vi oss lite och drog till skolan. Så hade jag redovisning idag för klassen & tycker det gick hyfsat bra faktiskt ! :)
Är inte lika nervös längre osv. Så sen slutade jag halv 3. Och jag skulle öva på att sjunga lite klockan 4a, så fick vänta ett himla tag. Men så ringer mamma mig och säger att vi ska käka på donken, riktigt gött!
Och snart ska jag träna om 30 min, snacka om att jag kommer få håll när jag springer. haha.




Dagens.


dagens låt.


Åter igen måndag.

tjabba.

slutade 3 idag så det var gött, och idag är det inte riktigt min dag, är på sånt dåligt humör och känns bara förjävligt allting.. Aja får väl se om det blir bättre.. Men nu ska jag städa lite & plugga. Och snart kommer Rasmus hit, vet inte vad vi ska göra, hittar la på ngt. Så sen ska jag till gymmet. hörs!:)




Har haft mycket att göra idag.

Förlåt för en jätte hemsk uppdatering. Men idag har jag bara inte hunnit. Först hade jag match klockan 11 och vi förlorade med rätt mycket, dom vi mötte var sven bra!
Men sen åkte jag och mammsen till kungs och åt & kollade på en ny mobil till mig, men vet inte vilken jag ska köpa än. Sen när jag kom hem pluggade jag so & träffade Anton så kan kunde hjälpa mig lite. Och snart ska jag ta moppen till Rasmus. Så kommer inte blogga senare heller, för då ska jag sova. Och nu ser jag att det snöar ute igen, usch nu får det sluta komma snö hela tiden, det är ju förfan april ?!
Aja, pusshej!




HAHAA, förlåt johanna. men var tvungen.. gissa hur det kunde blivit så? hahha!

Home.

Tjena.

Nu har jag nyss vart på en toppen kväll med tjejerna !:)
Var på tiopeppe och åt som satan och hade jätte trevligt med massor skratt. Så var där i ungefär 3 timmar. Sen drog jag & Ida vidare till Martin & L: et. Skulle precis kolla film men då drog jag för kände att jag behövde sova lite innan matchen imorgon. Så bilderna kommer in imorgon. Men här är ngr iaf ! :)



innan vi skulle till restaurangen.







haha bjuder starkt!


Tack för kvällen tjejer !
Mer bilder kommer imorgon för nu ska jag sova, ha en trevligt fortsatt kvälll !:D

Lördag morgon.

Vaknade vid 8a idag, jag kan aldrig sova länge längre, lite segt. Men idag ska jag träffa Ida så ska vi ner till kungsmässan och köpa en present till Kajsa. Sen drar vi upp till Kajsa och fixar oss inför kvällen med brudarna. Vet inte om jag kommer blogga mera idag, men tar med kameran ikväll iaf, så bilder kommer ! :)

Och nu ska jag sätta mig med so arbetet lite innan jag duschar, så ha en bra dag !




gårdagens outfit !

på tal om min design.

Nu har jag haft denna designen /headern hur länge som helst & bilderna på mig är jätte gamla, vissa är över 2 år. Så nu har jag tröttnat väldigt mycket kan man säga, & kan ju inte vara så kul att se den längre?
Men har faktiskt fått lite hjälp av Caroline Almqvist, och hon ska fixa en helt ny design till mig, och hoppas att den blir mycket bättre än den jag har nu, och det tror jag absolut !






träningarna tar ju kål på en!

Hej!

Träningen gick väl sådär, mina ben hängde inte med, har ont i hela kroppen typ. Helt seriöst. Så ska faktiskt ta och lägga mig nu. Är väldigt trött osv. Så ha en go fredag allihopa !
Puss & godnatt.



nice!




Härligt med Fredag igen! :)

Hej!

Idag i skolan hade vi nationella i biologi fast gjorde en labaration ist. Det gick faktiskt rätt hyfsat! Så hoppas att få ett bra resultat.
Sen fick vi sluta 30 min tidigare så det var skönt. Och nu kom jag precis hem. Ska kolla lite bloggar och insperation, kanske lägger upp ngt med om jag hittar något fint.
Senare på dagen ska jag träffa Ida och köpa en present till Kajsa, ska nämligen ut på rastaurang imon och fira Kajsa, love u bruden!
Ha en najs fredag , puss.




helt slut..

Idag på träningen var den värsta på länge!
Först sprang vi kanske 8-9 km ute och sen när vi kom in sprang vi mycket där med, mina ben hängde inte med, och nu sitter jag och skakar, det är ju helt sick!
Aja idag var jag med Ramus och vi gjorde inte så mycket, men han fyller 18 idag så Grattis till honom ! :)
Och nu ska jag duscha och sen lägga mig direkt, så nattinatti.



Drar till träningen!

Heej!

Slutade halv 4 idag men fick sluta klockan 3. Sen åkte jag hem och träffade Rasmus. Nu ska jag snart åka och träna, blir intervaller och sen inne träning. Snacka om att jag kommer vara död sen!
Hörs när jag kommer hem, puss !



14 - någon du ser upp till



Mammsen ♥

dagens låt, fast sorlig..


Med Matilda.

Hallå!

Slutade halv 3 idag och sista lektionen såg vi bara på film så det var bara gött ! Och sen drog jag hem och träffade Matilda, vi gick ner till kungsmässan och fikade. Och nu gör vi inte mycket. Ska till gymmet snart klockan 7 med Frida & Malin. Så hörs efter. Puss!


Drar mot sjukhuset.

Godmorgon. Idag blir det en lång dag för mig. Ska först nu klockan 8 vara på sjukhuset för att rönkta min rygg. Hoppas att det inte är något speciellt fel på den. Men skulle vart bra om dom sa vad som var felet så jag slapp ha ont varje dag,hela tiden.. Sen blir det skolan & direkt när jag kommer hem ska jag plugga. Kul dag va ?
Hörs sen. Ha det bra!




mums.

svar på tal.




Svar: På mina tröjor är det lite olika. Men mest är det nog Small. Men jag köper även Medium, men något av dom iaf.
Och på jeansen har jag 36, det finns ju konstiga storlekar te.x ginatricot osv. Men har nog 36 om man räknar med vanliga storlekar! :)

Hoppas att du fick reda på det du ville.

12 - någonstans du vill åka

Jag vill bara åka utomlands och helst skulle jag vilja åka till Turkiet i slutet av sommaren. Verkar vara billigt & bra och varmt där, så tackar inte nej direkt !





Hämta moppeen!

Tja

Har sovit en timme nu och ska snart käka lite, sen åker jag ner och hämtar min moppe som har vart på lagning. Skönt att kunna använda den nu & slippa att gå överallt, och jag vet, jag är väldigt lat..

Sen ska jag ta en sväng ner till träningen för har tagit en huvudvärkstablett och ska försöka vara med att träna, längtar efter handboll redan!

Hörs då. puss




9 - den bästa sommaren

Sommaren 2010 !














Just can´t get enough.


Hemma idag.

Hej.

Stannade hemma idag för i morses kunde jag inte gå upp ur sängen, hade värsta huvudvärken. Fast nu har jag tagit en tablett så den håller på att värka nu. Så har legat och vilat nu ett tag. Och ska börja sätta igång med so & musiken. Har 2 prov på torsdag och inlämning på måndag. Så hörs sen!






Jätte gammal bild på mig, Linnea & Matilda.


Go for it boys !





Mår inget värst bra..

tjululu!

Nu drog Anton precis och vi färgade ju honoms hår och i början blev det lite gult & väldigt blont samtidigt så det failade lite, men vi drog ner till ica och köpte en ny färg som skulle dämpa det lite, men så duschade han innan och håret blev mycket bättre, så slapp färga om det på honom. & vi gav mormor  färgen ist, & nu är hon nyfärgad där med,  & blev riktigt fint! :)

Men iallafall mår inget vidare bra. Så ska lägga mig snart.





lille bästisen!

Med Anton.

Nu har jag precis varit på gymmet med Anton och så drog vi precis hem till mig, och ska färga hans hår nu & plugga lite. Bloggar när han drar, så hörs då, blir rätt dålig uppdatering. Men hörs sen! puss.




Godnatt.

Kom precis hem från den bästa Rasmus, han är bara för bra ♥

Vi kollade på film & sen bakade vi sockerkaka, kan det bli bättre?, mums !
Och nu ska jag duscha en snabbis och ta en macka innan jag går och lägger mig, är faktiskt rätt trött & har lite sovmorgon imorgon så det är gött. Och hade det trevligt hos min morbror & fick jätte god mat så jag nästan sprängdes så mycket jag käkade, haha.

Hörs imon, godnatt på er.





Hos min morbror.

Slänger in ett tidinställt inlägg så jag inte håller bloggen helt död. Sitter nog och äter deras goda mat just nu och efter det kommer jag plugga lite so när jag är där, tråkig jag är, jo jag vet. Men måste verkligen bli klar med den idag eller imon. Och efterråt ska jag ju till Rasmus så hinner inte plugga där heller.




Söndag.

Är färdig fixad och håller på att plugga lite so. Ska vara klart på onsdag och ligger lite efter.. Men är snart färdig ändå ! :)
Men idag ska jag och Mammsen till hennes bror och äta middag i Göteborg. Sen efter det åker jag hem till Rasmus. Kommer väl hem vid 10 kanske, så bloggar då. Ha en bra dag!


Dagens.





8 - någon du saknar



Matilda Tjernström igen, har inte träffat henne på över 1 månad nu om inte mera, och vi var liksom bästavänner, så henne saknar jag rejält !


Fixning.

Nu är jag med Nicole och vi håller på att fixa oss, ska vara hos Frida klockan 7 så kände att det var dax att börja nu. Sen drar vi vidare ut på en fest så kommer hem sent inatt, så blir inget mer bloggande idag. Men alla får ha en bra lördag så hörs vi imorgon, tar även med mig kameran så bilder kommer !:)





Fina Nicole!


Inspo


Lördag.

Hallå.

Snart ska jag käka lite och sen drar jag och mammsen till Aranäshallen och kollar på herrarna, dom ska möta serieledarna så det blir spännande !

Och sen kommer Nicole hem till mig så ska vi fixa oss lite för kvällen. Ska hem til Frida och fira henne som jag redan har sagt. Och efter det drar jag till Natashas fest för hon har också fyllt år. Känns att denna kvällen kommer bli lyckad ! :)


Köpte denna tröjan igår.
Och ska nog ha detta på mig ikväll också, orkar inte direkt klä upp mig idag, är rätt trött.. men kommer ha kul iaf !



7 - hur ditt liv såg ut förut

Jag var en liten äckel fjortis rent ut sagt ;)
Jag var den som trodde att hon var något och gjorde allt jag ville & sket i vad dom andra sa.. Allting hängde på mig . Och var väldigt osäker på mig själv.
Men nu, allt har ändrats, är en mycket mer säkrare person!













Det var tider det.. ;)



dagens låt.


Godmorgon

Hallå!

Vaknade precis upp med Rasmus, han skulle inte sova här men blev så ändå. Men bion igår var riktigt rolig! Om ni inte har sett den så rekomenderar jag den.
Satt och skrattade hela tiden, riktigt rolig. Men somnade väl runt 1 igår. Och ändå är jag rätt trött idag.

Sen klockan 3 ska jag kolla på Herrarna, hoppas att dom vinner! Och senare ikväll blir det hem till Frida & fira henne!




Biotime !

( TIDINSTÄLLT INLÄGG)


Nu har jag säkert tränat klart och håller på att fixa mig. Och ska snart gå på bio med Ramus. Blir bigmammas 3. Haha sägs att den ska vara riktigt bra & rolig ! Och sånna filmer gillar jag, tycker inte direkt om action och dödar filmer.. haha.

Och efter bion ska vi köra hem Rasmus, så bloggar när jag kommer hem igen. Hörs då !





Yeess!!

Fick precis ett telefonsamtal från handbollsgymnasiet & jag kom med!! Känns jätte kul nu och är taggad inför nästa år. Det kanske inte heter handollsgymnasiet, men jag ska gå på lindälv, så får man träna elithandboll 2 gånger i veckan. Kommer bli riktigt kul, åhh är övertaggad nu & jätte glad !! :D




dagens låt.



" Lost without you"


lookbook.




6 - en bild på den person du känt längst

Lina Carlsson, hon har jag känt hela livet, men kan inte säga att vi är kompisar längre. Men var väldigt bra vänner sen vi var små till 13 år kanske. Så det var väldigt länge! :)


Härligt med Fredag!

Halloj !

Slutade 20 över 2 idag, och efter skolan drog jag till kungsmässan och träffade Nicole. Ska nämligen till Frida imon kväll för hon fyller år, så köpte en present till henne. Sen var jag och shoppade lite till mig själv, blev en magtröja men ändå så är det en t-shirt. Kan lägga in en bild på den sen!
Och sen blev det en tunika. Och snart ska jag käka lite och sen blir det träning klockan 6. Men jag kan fortfarande inte träna, så går in till gymmet och kör där lite.




haha, skön video.


insperation




5 - en person du tycker är snygg



Ida Loebbert. Riktigt go tjej & snygg. Tycker hon ska få denna rubriken!


Torsdag.

Slutade halv 4 idag och är jätte trött nu, hatar långa dagar i skolan & sen direkt när man kommer hem ska man sätta sig vid böckerna igen, det är ju de ända man gör.. plugg,plugg åter plugg. Men ah, idag skulle jag igentligen träna, men har fortfarande jätte ont i ryggen & det går inte över.. Så nu blir det lång vila för mig innan jag fortsätter med handbollen. Ska även till en sjukgymnast snart. & det jobbiga är att jag får ta värktabletter hela tiden så jag blir väldigt trött & på dåligt humör..

Men sen kommer Rasmus hit enstund innan han ska dra på träning, och så ska vi käka tacos. mums! Avundsjuka ?
haha. Men hörs sen.





snygg som fasen.

4 - en bild på ditt husdjur.

Hoppade över dag 3 som ni säkert förstår.



Min lille gulleplutt på julafton, Ludde heter han föresten & är världens goaste hund !

Match mot sävehof igen.

( TIDINSTÄLLT INLÄGG)


Nu är jag nog påväg till matchen & sitter i bilen påväg till Göteborg. Ska spela match mot sävehof i partille klockan 8a. Och lär komma hem vid 10 tiden ungefär. Nu är det tredje gången vi möter sävehof i rad. Ah vet inte vad jag ska säga mera, men hörs kanske senare när jag kommer hem, ha det gött haaaaj!




Lookbook






Nationellaprov.

Heej!


I skolan idag var det då nationella i biologi, kan inte säga att det gick så där super bra, men hoppas på ett G iaf.. Fast helt ärligt tror jag att jag failade och får ig. Men ska inte hoppas på det!
Har precis pluggat lite och käkat, och snart kommer Rasmus hit. Vet inte vad vi ska göra, men löser väl sig. Och sen har jag match, men jag bloggar om det då!

Hörs snart igen, pusss





haha var bara tvungen, förlåt K...

Med Kajsa.

Tjululu.

Kajsa kom precis hit, vi ska kolla lite på full frys, sen ska jag plugga lite och senare kommer Rasmus hit. Och ikväll är det match...

Men idag i skolan hade vi nationella i biologi & jag måste säga att jag HATAR NO!, kommer antagligen få ig.. Och det gick inte alls bra.

Hur gick det för er andra som också hade nationella?, NO är verkligen värst  av alllt.. Aja hörs snart igen:)




till träningen

Nu är jag påväg till träningen, den slutar klockan 8 tror jag. Så bloggar efter det sen. Mår inte så bra heller, tror dock att jag har feber, men tar en tablett så går det nog över !, måste ju vara frisk till nationella imorgon. Men hörs efter träningen, puss !




Med Rasseboi.

Hehe snygg rubrik jo tack jag vet!

Nej men har nyss käkat lite spagetti& köttfärssås och ska snart åka ner med min moped till lagning. Blir rätt mycket som behövs lagas på den.. Men hoppas på att den blir klar snabbt så jag slipper cykla till skolan. Men nu drar vi. ha de göttt !! :D




2 - en person du litar på



Matilda tjernström. Kan prata med henne om exakt allting, och jag vet att det inte kommer ut! Hon är en sann vän.

Kan man ha mera otur ?!

Åhh idag har det inte varit min dag !

Först kommer man försent till första lektionen och sen har jag varit på så himla dåligt humör. Sen glömmer jag min älsklings tröja uppe i slöjden och fick cykla upp dit igen och sen kom jag inte in till klassrummet så fick leta efter någon med nycklarna. Sen när jag kommer hem hade jag tappat mina nycklar, så precis när jag skulle ut och köra lite moppe så hittar jag inte dom, letade i över 40 min, men nej inte någonstans. Nu blir det att köpa nya nycklar, och hade minst 5 st på den knippan.. inte min dag idag. Åh nu går jag och lägger mig.




1 - en person du alltid har roligt med





Ida & Kajsa helt klart, har alltid så himla roligt med domma människorna. Hittar alltid på ngt kul och deras humor, goa tjejer denna. Mina allra bästavänner, Idis & Sannis & K. Där har ni oss tre. haha. Älskar er tjejer!

Moppedags.

Tjo!

Var ju på gymmet förut och kämpade på riktigt hårt, haha. Nej men snart ska jag ut till garaget och ta ut moppen för ska lämna in den på lagning imorgon så måste vara säker att jag får igång den. Har även pluggat lite so, men ska fortsätta mera imorgon. Ska lägga mig rätt tidigt idag, känner mig lite sleten..








Kör väl som alla andra?

30 dagar


1 - en person du alltid har roligt med
2 - en person du litar på
3 - en bild på en du hoppas du aldrig träffar igen
4 - en bild på ditt husdjur
5 - en person du tycker är snygg
6 - en bild på den person du känt längst
7 - hur ditt liv såg ut förut
8 - någon du saknar
9 - den bästa sommaren
10 - en bild på dig och ett ex
11 - en person du snackat med länge men inte träffat
12 - någonstans du vill åka
13 - någon du vill åka med utomlands
14 - någon du ser upp till
15 - någon du ser ner på
16 - en bild på det första huset/lägenheten du bodde i
17 - staden du bor i
18 - någon stad du vill bo i
19 - senaste utomlandsresa
20 - din klass
21 - en konstig bild på dig själv
22 - en person som påminner om gamla tider
23 - din skola
24 - om 2010
25 - någon du glidit ifrån som du umgicks med mycket förut
26 - någon du tjaffsar med alldeles för mycket
27 - ditt nuvarande förhållande
28 - någon person du aldrig kommer glömma
29 - en person som äcklat dig
30 - ditt/dina syskon


dagens låt.


Mot gymmet.

Käkade precis pannkakor och snart kommer Anton hit så beger vi oss mot gymmet. Sen blir det massor med pluggning och skit, hörs sen efter ! :)





Och har ni sett hur ful han har blivit?, vad har hänt? Eller tycker ni att han är snyggare nu ? ;)


Godmorgon.

Hej!

Nu är det då måndag och har en hel skolvecka framför sig igen, orkar inte.. hehe menmen vad ska man göra liksom ?
Ah idag efter skolan drar jag till gymmet direkt med Anton & Oliver antagligen, så sen blir det massor med plugg bara, rolig dag va ?
Så hörs senare ikväll. Pusss




Jag & Ida i lördags! :)

Home.

Så nu är jag äntligen hemma efter en as jobbig handbolls dag, är helt slut i kroppen och ska nog lägga mig i ett varmt bad snart. Men sista matchen så vann vi med 3 bollar, as gött , bra spelat tjejer ! :)

Och imon är det skola igen då , och ligger väldigt efter i vissa saker så denna veckan blir en plugg vecka. *


Skön låt.










Hemma hos Franci.

hallå!

Nu är jag klar med matchen och vi förlorade med 2 bollar, lite segt. Men vi spelade inte alls bra.. Och efter matchen åkte jag & Ida med Franci hem till henne och vi ska fixa lite mat nu. Sen har jag en till match vid 6 tiden, men ah vi hörs efter den. ha det bra !

Drar på Match.

Nu är jag & Ida uppe tidigt, ska åka alldeles strax till matchen, blir mot Sävehof första lag, svår match. Men vann över dom förra gången med 1 mål. Så nu blir det tagga !

Hörs efter matchen när jag är hemma, och jag hade kul igår ! :)




Party.

Hej!

Nu håller jag och Ida på att fixa oss, är alldeles strax klara och ska gå ner till stationen. Kommer hem rätt tidigt idag för har 2 matcher imon på morgonen så det känns lite sådär att gå på fest, men blir inget drickande ändå, vi kommer ha kul vilket fall ! :)

Så hörs vi imorgon, för när vi kommer hem lägger vi oss direkt, ha det bra!







såhär ser vi ut ikvälll, ha en rolig kväll allihopa.

Lookbook








Städat & Rensat garderoben.

Tjenixen!

Var bara på kungsmässan enstund idag, blev kanske 30 min bara. För skulle ändå köpa ett par leggings till ikväll. Men när jag kom hem så såg jag att allting var så stökigt i mitt rum så jag satte igång att städa. Städade hela rummet och sen rensade jag garderoben, det behövdes! Men nu ser det helt tomt ut.. Får bli shopping när pengarna kommer ;).

Dagens enkla outfit.




Träffa Linnea idag.

Godmorgon.

Vaknade rätt tidigt idag faktiskt, och kom precis ut ur duschen så snart ska jag träffa Linnea och gå ner till kungsmässan för hon skulle köpa något. Och så ville hon inte gå ner dit själv, så varför inte följa med.
Sen ska jag plugga lite på so. Och ikväll blir det lite kul med Ida, men bloggar efter kungs. Ha de bra! :)





söt Linnea !

Dagens låt.


Buhuu oc är slut ! :(

Jaja nu har jag nyss kollat klart oc, är väldigt ledsen, men som tur var det att serien slutade grymt !
Men klockan 6 idag ska laget dansa zumba ist för träna, haha kommer bli sjukt kul. & Förra gången vi gjorde det så skrattade alla åt mig.. Men idag ska jag göra det mycket bättre + att det är kul ! :)

Så dags att börja tagga till zumban nu.




Fredag !

Åh nu känns det riktigt gött med helg, är helt slut och jätte trött.. Funderar på att lägga mig och ta en powernapp lite ?
Nej men jag ska nog kolla det SISTA avsnittet på oc.. :(  Vad ska jag sen kolla på liksom ?, ngn annan som vet en grym serie?

Ah skolan var rätt seg idag men gött att sluta klockan 2. Hörs snart igen !




Jag lever.

Hej!

Idag har det varit en stressig dag, hade först skolan och var hos tandläkarn och såklart hade jag ett hål, men vet inte när jag ska laga det. Men sen slutade jag halv 4 och så kom Ida till skolan så gick vi och käkade donken, det var de värt !

Och sen när vi kom hem var vi tvungna att dra till träningen som började klockan 7, alltså var det därför jag inte har bloggat. Men hade iallafall fys träning idag i 2 timmar. Det var riktigt jobbigt, är helt slut och särkilt när jag gymmade över 2 timmar igår, snacka om träningsverk !

Men nu ska jag ta bort sminket och lägga mig. Så bloggar imorgon. Hoppas ni har haft en bra dag :)




Natti Natti

Nu är jag hemma från gymmet, var där i över 2 timmar och kämpade, nu är jag helt slut & efter gymmet kollade jag och Kajsa & Johanna på killarnas match, dom vann med över 20 bollar. Sjukt seg match att kolla på, men duktiga var dom !

Nu ska jag ta mig lite käk och sen lägga mig direkt, här är en go låt.






Onsdag

Hej!

Idag var det först skola då & fick reda på matten och so. Jag fick 17/25 på matten, vilket är riktigt bra! Brukar max få runt 14 ungefär, så är stolt !
Sen hade jag ju omprov på so, och om jag inte hade haft omprovet hade jag fått VG, så det är lite segt!
Men ska snart käka lite & sen går jag ner till gymmet, har inte varit där på rätt länge så känner att det behövs. Ska försöka få med mig någon ner också, hur kul är det att gå till gymmet själv liksom ?




oc.

Nu blir det oc med lite chips, hehe
Sen ska jag plugga lite & senare vid 7 typ dra till gymmet, bloggar snart igen, puss :)




Gårdagens outfit.




äsch bloggar ändå.

Hej!


Idag slutade jag halv 4, var och sjöng sista lektionen. Och nu har jag precis ätit och ska snart kolla ett avsnitt på oc. Sen har jag match i Göteborg. Nu ska vi vinna över Hisingen! Visst vi brukar göra det, men har inte gjort den nu den sista gången, då blev det lika. så nuuu ! ;)

Aja idag är det en sån dag att man är depp över allt ungefär. Så nu blir det oc så blir jag glad igen!



inte på humör.

Orkar inte blogga, är inte på humör, kanske bloggar ikväll. ha en bra dag

2 avsnitt kvar..:(

Så nu har jag snart kollat klart på hela oc, vad ska jag nu börja kolla på ?, Är ju liksom helt kär i serien! Ngn av er som vet nått bra? :)

Men ska snart duscha och sen lägga mig direkt, är rätt trött. Hörs imorgon, nattinatti på er!





im in love.

hahahahah, rätt go :)


I skolan.

Tjenare. Sitter nu i datorsalen och pluggar lite So. Skriver om Islam, tycker det är rätt svårt och särkilt när man får sånna svåra överskrifter som läraren ger en. Men iallfall hade nyss omprov i Historian & det gick faktiskt riktigt bra, bättre än vad jag trodde att det skulle gå iaf. Men sen efter skolan ska jag träffa Rasmus, sen måste jag dra till gymmet. Slutar halv 4a idag också, så det är jätte segt & har 3 lektioner kvar, kan det inte bli sämre ?
Haha ni ser ju bara, mycket jag jobbar när jag skriver sånt här långt inlägg om exakt ingenting egentligen, haha :)

Hörs när jag kommer hem , ha de !



Alive.

Har precis tagit ett skönt varmt bad, mår inte speciellt bra som jag sa tidigare. Men har även pluggat som bara den !
Och ska sätta på ett oc avsnitt innan jag ska plugga lite mer & sen blir det att sova, är skit trött.

En grym låt från melodifestivalen, sjukt att den inte gick vidare? Någon mer som tycker det? :)



Alive.




sen finns det ju även många fler låtar som är riktigt bra!














Jobbig dag,

Ingen bra uppdatering längre & bloggen är tråkig, men har helt enkelt inte tid. Får lägga in lite tråkiga inlägg då och då, men ska försöka bättra mig!

Har precis spelat match mot särökometerna vi vann med 28-16. ´Men idag har jag mått illa hela dagen, vet inte vad det är. Men mår verkligen inte bra, hoppas att jag inte håller på att bli sjuk eller något sånt. Men imon har jag prov på andra världskriget igen, ska plugga gärnet nu så jag slipper omprov igen. Hörs! :)




Godmorgon.

Kom hem vid 2 igår och sen la jag och Ida oss enstund, sen kom Rasmus hit. Hade faktiskt skit kul igår ! Men först så kom vi inte dit på något sätt utan vi fick gå till hjälm, men som tur var att mammsen kom och körde oss halva biten, haha :)


Nu har vi precis käkat frulle och jag har pluggat lite, och har match senare. Men bloggar sen, här är en go låt.









Mot Aranäshallen.

Har precis städat mitt rum lite och fixat mig, ska alldeles strax åka för att kolla på Aranäs herrarna spela. Och vårat lag idag ska vara matchvärdeskap och det innebär att vi ska ha hand om cafét och biljettintagningen osv. Förra gången hade jag & Ida han om biljetterna och det ska vi inte ha denna gången för det var riktigt tråkigt och jobbigt.

Sen drar jag och Ida hem till mig och fixar oss inför kvällen/natten. Blir lite partaj idag med, och hoppas på att det blir lyckat ikväll istället. Sen kommer Rasmus hit efter han har varit på sin fest och så sleepar han här. Men bloggar efter matchen igen, ha en bra lördag ! :)




sommar ♥

plugg.

Tjo.


Vaknade 8 idag för Kajsa gick upp för att gå på toa. Och sen kunde jag inte somna om, så det sög lite. Men kom inte hem så sent igår. Klockan 12 faktiskt.
Men det var för festen spårade ur helt och hållet, det kom för mycket folk hela tiden, så jag & Kajsa drog därifrån, lite dålig stil att bju dit folk och sen slänga ut dom, och särkilt när det ligger långt åt helvete. Men som tur var kom Niklas Samulsson och hans grabbar och hämtade mig & Kajsa. Så slapp vi åka taxi och betala skit mycket. Men sen somnade vi direkt när vi kom hem.


dagens.


Friidayyy !!

Äntligen helg, skönt!

Idag ska jag på överraskningsfest för Amina, kommer bli super kul, har inte träffat henne på as länge, men så snart kommer Kajsa hit och då ska vi fixa oss och sånt innan vi ska iväg. Så kommer hem sent ikväll, blir antagligen taxi hem. Men lägger upp outfit och sånt när Kajsa är här!:)





plugg..

Rasmus drog precis, så nu har jag pluggat 2 kapitell på matten & ska läsa igenom lite nu innan jag går och lägger mig. Känns som att jag kommer klara detta provet imorgon!

Så ska lägga mig nu, bloggar mera imon när jag har tid. puss! :)





Anton Nyström & jag, ett år gammal bild, saknar dej kompis!

Torsdag.

Tjabba.


Började klockan 8 idag och slutade klockan 2. Så det var en rätt chill dag, sista lektionen hade vi ishallen men fick inte vara med för ryggen.
Så när jag slutade mötte jag upp Rasmus, så gick vi och köpte lite käk och lagade det precis. Och snart ska vi käka lite cheese cake som jag gjorde igår, mums!

Sen blir det träning, så hörs då! :)






random bild men hittade ingen annan just nu. haha

Laddade precis ner OC- 4

Yes, nu har jag laddat hem oc men dock har jag hört att 4an suger om man jämför med dom andra tre säsongerna. Men har redan kollat på 4 avsnitt & jag tycker fortfarande att det äger. Men sen när jag har kollat klart på säsongen så finns det inget mer att kolla på.. fuck.. Kanske för börja att kolla på One three hill. Är det värt?








chinefood

Idag har jag bara slappat, har inte kunnat göra mycket alls med ryggen. Så har pluggat lite engelska och matte. Tror att matteprovet kommer gå bra faktiskt, känns rätt lätt faktiskt!
Och precis kom mammsen hem med kinamat, riktigt gott. Och snart ska jag hem till Anton och plugga lite engelska igen.

Och hörde att imon skulle det vara värsta jobbiga skoldan, först teknik som börjar klockan 8a. Och sen NO & sist 1 timma matte. Fattar ni ? Helt sjukt, ska igentligen börja halv 9 typ.
Och sen ska vi till ishallen med klassen, lite segt imed att jag inte kan vara med. Men får göra det bästa av det, sitta och kolla på & skratta lite åt dom. haha. 


Ke$ha - Blow






Stannade hemma.

Hej!

Bloggade aldirg efter matchen igår, men vi förlorade med 2 bollar. Och i sista minuterna så skadade jag mig, fick antagligen ett knä rakt på ryggen ( sidan av ryggen). Och tror jag har fått en blödning där eller ngt, och revbenen gör skit ont, kanske borde åka och kolla upp detta?
För inatt kunde jag knappt sova, fick vrida på mig hela tiden, hade så ont. Så kände att det inte var någon idé att gå till skolan idag om jag ändå inte kan sitta ner liksom.

Men nu ska jag kolla lite på oc avsnitt 4, sista avsnittet ( buuhu :'(





Sista avsnittet på oc, säsong 3

Nee fyfan!
Detta var det sorligaste på hela oc & jag varnar er som inte har sett oc att inte kolla på detta, men jag sitter och gråter än... sorligt!




match!

Nu åker jag till göteborg och spelar match, önska oss lycka till! Hörs när jag kommer heem!:D




Glömde helt av bloggen igår, förlåt...

Hej!

Blev ingen uppdatering igår men det var för jag var med Rasmus och han drog hem vid halv 10, sen bara jag helt glömde av att jag skulle blogga. Men ska försöka uppdatera mera idag.

Igår så var jag med han då, vi kollade lite på film och sen gick vi ner och handlade år mammsen & sen åt vi lite och käkade mycket glass, haha tjockisar.. :)
Sen gick jag och la mig vid 11 så jag skulle vara lite piggare dagen efter.

Och idag börjar skolan halv 9 och har bara en lektion sen har jag handboll, ska nog inte vara med på den, chillar på det idag. Sen slutar jag 3 men måste stanna kvar till 4a typ för ska öva på en låt som jag ska sjunga för skolan. Så kommer hem vid halv 5, sen har jag match i Göteborg, lite segt att åka dit faktiskt!
Men detta är min dag, så hörs senare.








saknar dej bruden!

RSS 2.0