lookbook




party

Håller på att fixa mig nu och snart kommer Kajsa hit, sen åker vi till hjälm och partar lite, är inte alls tagg för det igentligen, men imed att det är valborg så får man väl offra sig. haha ;)
Sen sover ida här också, men bloggar nog inte mer idag. ha en bra valborg!






dagens låt


springa

Nu ska jag åka till Kajsa och så ska vi ut och springa en runda, duktiga tjejer på en lördag ! :)
Hörs senare, pusss



Med K

Heej!

När linnea åkte hem så gick jag till Kajsa, vi solade lite och sen åkte vi ner och käkade på nello. Idag är det ju valborg och vi vet inte vad vi ska hitta på än, men antagligen lite party eller bara träffa brudarna och kolla på film. Vad ska ni göra?:)

Bloggar senare igeeen





berlin

Igår kväll.

Hade en jätte trevlig kväll igår, åkte till smarholmen, fick upp en eld och sen kom massor med sköna människor. Sen tog alla bussen hem 00.15 till kungsbacka, tack för kvällen alla! Jag och Linnea vaknade precis också, men hon ska dra nu för att spela match.












saknade linnea är påväg hit.

Ja, nu gör jag inte mkt alls. Linnea kommer hit snart sen ska hon dra igen vid 4, och sen kommer Kajsa hit så ska vi fixa oss osv. Känner på mig att det kommer bli skoj ikväll! :)
En bild från berlin, jag & kajsa.



fredag !

Äntligen, jätte skönt med helg & denna veckan har gått jätte fort, så de är gött!
Idag ska jag städa lite, sen träffa Kajsa så ska vi fixa oss och sen blir det utgång ikväll med massor, blir grillning på strand och bara ha kul.

Sitter och lyssnar på en awesume låt också, riktigt bra!



simple

enkel outfit.





dagens låt.


skit gött väder.

Heej!

Slutade halv 4 idag, och nu kollar jag på lite bloggar och lagar mat. Och snart ska jag nog ner till kungsmässan och köpa en tunika. Och idag är det verkligen skit skönt väder, över 20 grader och sol. underbart!
Sen blir det pluggning hela dagen och sen prata i skype med älsklingen som är i Spanien. Ha de göött !



löparunda

Nu drar jag till kungsbackaskogen och springer några varv, sen blir det plugg. kanske lite bloggning senare, ha dee !

Onsdag

Slutade halv 3 idag, och det första jag gjorde när jag kom hem var att sova, vaknade upp precis. Och nu ska jag sätta mig och plugga lite so & kemi. Sen ska jag nog träffa Anton, tror vi ska spela lite fotboll.. haha inte min grej direkt, men ska bli kul !
Och senare ikväll ska jag ut på en löpar runda, blir väl 2-3 varv runt kungsbackaskogen, inte taggad alls. Men måste göra det.




i skolan

Sitter och jobbar so nu, jag jobbar med fn-rollspel. Har gjort det sen 8 i morses, och ska göra det hela dagen, men det är rätt gött, för slipper ha alla andra lektioner. Snart är det lunch och det ska bli gött, är så hungrig !
Ne nu ska jag kolla vidare på vårat land Venezuela. Hörs när jag kommer hem igeen

sanningen ska fram


en liten tupplur.

Vaknade upp precis, hade lagt mig i sängen och vilat lite bara, och så somnar man och vaknar nu. haha
Men var på kvarsittning idag, och direkt efter det åkte jag och solade en 20 minutare. Riktigt skönt och sen lite färg också, det klagar man inte på!
Har pluggat lite kemi också, ska läsa lite till innan jag ska lägga mig, är så sjukt trött.





känns gött att kunna gå såhär igen, sommaren är påväg !

lookbook




skola igen då

Tjena!

Kom precis hem från skolan, ska ta mig en go dusch nu och sen ska jag äta lite & sen tillbaka till skolan, har nämligen kvarsittning i 40 min med timpan. Tycker det är så efterblivet att få kvarsittning när man kommer 2 minuter försent till lektionen, aja..

Ska plugga även lite idag och dra ner och sola med Kajsa.  Duschen kallar, ha det !




fina tjejor..

Home.

Kom hem vid 8 och åkte dirkekt till Rasmus, sover här inatt också för imon åker han till Spanien. Skolan börjar imon också, fyyy!
Men nu ska vi kolla på film, hörs imon!



sicken matvrak. babe

sista dagen i Tyskland.

Heej!

Nu är vi pa hotellet, det är sista dagen här idag, vi kom 2a i varan grupp sa det var bra!
Imon ska vi upp klockan 6, bussen gar kvart över 7. Kommer hem runt 8 pa kvällen. Nu har vi precis ätit och sa. Denna helgen har vi varit pa stan och kollat pa massor med saker, som berlin muren osv. Men nu ska jag ga till dom andra i laget. Hörs när jag kommer hem igen. ha de gött!

Åker till Tyskland !

Yes, nu är klockan 5 på morgonen och ska åka vid 6 till aranäshallen där vi ska ta bussen till färjan. Det blir ungefär 10 timmar lång bussresa.
Kommer komma hem på måndag kväll antagligen. Och får inte ta med mig mobilen.
Men alla får ha det så bra för det ska jag ha ! , bloggen kommer vara helt död, gör inga tidinställda heller.
Hörs igen när jag kommer hem, ha det bra !




new shoes.




paramore


packning.

Efter träningen drog jag och mammsen och käkade chinamat, och sen åkte vi och köpte skor. Jag fick med mig 2 par skor hem. Tar bilder på dom sen. Men nu håller jag på att packa, åker ju till Tyskland imorgon på handbollscup. Kommer bli jätte roligt, men väldigt jobbigt att åka en sån lång bussresa bara.
Kommer även stänga av min mobil hela helgen, kommer hem på Tisdag. Så bloggen kommer vara död dom här dagarna, hörs snart igen!




hur gör man ?

Vet ngn hur man laddar ner låtar till ipoden ?




lookbook




Drar på träning

Vi hörs sen !
Puuuuuusssssssssssssss




sorrrry!

Hela dagen var jag upptagen igår, så hann inte blogga någonting. Men först var jag med Ida,Kajsa och sen drog vi in till kungsbacka och kollade lite på kungsmässan, sen träffade jag Rasmus. Sista dagen vi kan ses nu på en månad, kommer sakna dej killen !
Men igår kväll drog vi på en fest, hade väldigt kul faktiskt, sen gick jag och Rasmus hem till mig så sov han här. Tack för kvällen alla !




haha söt, ♥


Tårta time.

Nu ska jag käka lite tårta och sen bär det av hem till Ida och vara med Johanna också, ska nog basta och bada i lygnen, kallt!
Men drar nog hem runt 12 tiden, eller så nanar jag där, får se!
Så bloggar kanske där, ha de bra :)



Tisdag

Tjena!

Igår kväll var jag och Rasmus med Kajsa & Zaman, spelade lite kort och bara chillade. Sen nanade han hos mig, och efter det åkte vi hem till honom, solade lite och ser ut som en röd kräfta nu.. haha
Men sen åkte vi och käkade lite donken, och sen bara tog det lugnt!
Det kommer bli jätte tråkigt, för kommer inte träffa han på över 1 månad, för han ska jobba i Spanien i 3 veckor och jag åker ju på fredag, :(








dålig uppdatering

Det kommer att blir lite dålig uppdatering nu när det är lov osv.. Men nu är jag med Zaman, Kajsa och Rasmus. Har nyss spelat lite kort och bara myst, snart drar jag och Rasmus hem till mig så nanar han hos mig. Och älskar verkligen vädret och kommer att vara såhär hela veckan ut & sen på fredag åker jag och laget till Tyskland på handbollscup i Berlin. Kommer bli jätte kul ! :)
Blogggar senare kanske, pusss !



hos ida

Nu har vi nyss solat lite i det fina vädret ! Och ätit lite, snart ska vi åka till kungsbacka och bara chilla. Ska nog träffa Rasmus ikväll också, bloggar när jag kommer hem, pusss.





Hos Zaman.

Nu är jag hemma hos Johanna med Kajsa och Ida. Vi håller på att grilla och ska snart sätta på en film. Sen nanar jag här också, så kommer nog blogga imorgon igen. Men vi hörs då för nu blir det skoooj med brudarna ! Pussshej



ngn som har sett den? :)

Med jesper & jocke.

Tjenare.
Är i göteborg nu mitt ute i ödet typ. haha har aldirg vart här iallafall. Men ska snart åka hem för ska träffa brudarna och så ska vi grilla och bara chilla !
Åker med jocke in till kungsbacka för han ska träffa sin tjej julleeee :D 
Så bloggar mera senare , ha de götttt

Godmorgon.

Vaknade precis och ska sätta mig framför tven enstund. Idag ska jag nog träffa Kajsa & Ida, antagligen blir det basta och bada ikväll. Kanske träffar några mera, får se. Jag har försökt att lägga upp musik från youtube, och det står ingen knapp längre "bädda in".. Någon som vet vad som är felet? :O





Spirit.

Heej!

Kollade på en film med Kajsa innan och det blev spirit, så himla bra även fast den är tecknad.. Och så sorglig usch!
Aja sen kom Rasmus hit, gottade oss med massor av godis och chips, tjocka vi vet. Men han sover inte här inatt för han ska jobba tidigt imon. Färgade håret också, blont, nu kan man säga att jag verkligen är blond. Blev bra iaf!



K

Tjenis.

Kom precis hem, hängde med mammsen och handlade lite & köpte hårfärg, wiee!
Så snart kommer Kajsa hit och ska hjälpa mig att färga det, gissa vilken färg? Ah sen vid 7 tiden kommer Rasmus hit, tror att han nanar här också, så nu ska jag fixa lite.



hallå K

Godmorgon.

Heej!

Första lovdagen igår började super bra. Var på fest ute i vallda med sköna männsikor. Kom hem runt 3 tiden och la mig direkt. Hade verkligen jätte kul!
Och nu väntar ja på att zaman & K ska komma hit och hämta sina saker, och ska nog ta lite käk nu och sen fixa mig. Kanske ska träffa Rasmus sen också, men får se hur de blir med det. Puss!



huvudvärken dödar mig..

Heej!

Idag var skolan jätte chill!
hade bara en lektion idag som var 40 minuter.. Sen skulle jag genrepa en sista gång innan vi sjung för skolan, kommer nog lägga uppp videorna när jag sjunger, får se.
Men snart ska jag träffa K och sen ska jag hämta upp Ida, vet inte vad vi ska göra ikväll, men bloggar om det senare.


Och har sån huvudvärk för bandet spelade så jävla högt... haha



coola, eller?...

Godmorgon.

Har sovmorgon till kvart i 10 idag, as gött. Och jag hade ingenaning om det igår, så tur att jag kollade på sofias blogg!
haha. Men nu har jag fixat klart mig, och är så himla nervös!!! Ska ju sjunga idag, och är osäker på texterna tillochmed.. hmm, aja får hoppas att det går bra!
Men nu ska jag käka lite sen bär det av till skolan, slutar tidigt idag också, najs! Sen är det loooov äger. Pusshej.




en liten bild, men den blev lite konstig. aja.

dagen.

Tjena. Just nu håller jag på att kolla vad jag ska ha på mig imorgon till vårkonseren.. Hittar verkligen ingenting snyggt att ha på sig..
Idag var jag med Ida, hon drog och tränade vid halv 7. Så kom Rasmus hit en stund innan han åkte hem igen, kollade lite på tv och bara tog de lugnt. Är jätte nervös inför imorgon... Nu ska jag fortsätta leta kläder, höres soon!



lookboook






med Ida.

Tjena.

Idag hade jag nationella hela dagen, blev lite segt & känner på mig att det gick åt helvete!
Men aja, nu är jag med ida, har nyss varit på karma och ätit lite. Och nu ska vi bara chilla lite innan träningen, fast jag ska inte träna. Men ah.
så bloggar senare!




kvällen med K.

Yes, nu slänger jag upp lite bilder på mig och K, vi hade ingenting att göra. Så vi löjlade oss lite på tingbergsskolans lekplats, hade väldigt kul om man säger så ! ;)







själv kom jag aldrig upp..






sorry K, var bara tvungen...

Hade en jätte rolig kväll med dej bruden, får göras om!

nationella.

Heej

Fick sluta 1 timma tidigare, denna veckan är bara för bra !
Först måndag fick vi sluta en timma tidigare där med, sen tisdag hade vi studiedag & sen på torsdag ska jag göra nationella sen får jag dra hem. för resten av klassen är i skåne och spelar handboll. Men sen på fredag ska jag sjunga för skolan, och efter det ska vi ner till lindälv och kolla på teater, sen slutar vi. & sen är det lov!
Hur gött som helst.

Men har nyss ätit hos mormor med kusinerna och hennes barn, jätte söt!
Och nu ska jag städa och så, sen kommer Rasmus hit. Så vi hörs snart, ska lägga upp bilder också!




kusinens barn, jätte söt!

karate kid.

Kom precis hem från Rasmus, vi kollade på karate kid. Alla har säkert redan sett den, men de var första gången för mig, riktigt bra film!
Nu ska jag sätta mig och kolla lite bloggar & göra några mackor innan sängen. Så får jag börja tagga till nationella imorgon, hörs imon.



våfflor, mums

Är hemma hos anton nu, och vi skulle precis göra våfflor, men då märker han att det inte finns någon margarin, så nu är han påväg till ica och köper det. Medans jag sitter här framför hans dator & kollar tv, gött !
Och snart ska han nog dra till gymmet, så då träffar jag Kajsa, hon ska bli blond idag också! Kommer säkert bli skit snyggt.





" det tog ett halvår för dej att prata med henne, yes grattis ! ". Haha

charlie st cloud

Hej!

Drog hem i går kväll , mådde inget vidare. Men nu har jag kollat klart på filmen. Tycker den var bra i början & rolig. Men sen i slutet blev den helt overklig, nja tycker inte den var så värst bra..
Men nu ska jag duscha en snabbis och sen gå til Anton, skulle få våfflor, wiie!
Och sen ska jag träffa Kajsa, och efter det ska jag till läkaren. Och sen träffa Rasmus ♥
Aja så ser min dag ut, hörs snart igen. Och bilder kommer senare på dagen som vi tog igår, ha de bra.



film.

Nu är jag hemma hos kajsa, och vi ska nog snart sätta på en film. Men innan var vi på donken och käkade lite, sen åkte vi till tingbergsskolan och " hängde " lite på lekplatsen, haha hade väldigt kul kan man säga. Kommer upp massa bilder imon. Men sen stannade vi och köpte med lite popcorn och dricka. Men kanske sover här, annars ska jag hem. Mår väldigt illa, åkte en snurrsak på lekplatsen, så känns dåligt !
Hörs imorgon antagligen, puss !




väldigt gammal bild på klassen.. haha

möter upp K.

Nu ska jag ner till donken med Kajsa, ska vara duktig idag så blir bara en glass för mig. Fast det är ju bara för att jag redan ätit nyss, haha.
Men sen ska jag nog hänga med Kajsa hem till henne, och sova där. Imed att vi har studiedag imorgon. Men nu kommer nog K när som helst. Hörs!



lookbook




simple

Nu är jag hemma från skolan och ska kolla lite på tv hade jag tänkt, imon är det ingen skola för vi har studiedag, jätte skönt !
Men försov mig till 9 idag och jag började kvart över, så hade väldigt bråttom om man säger så, men idag ska jag inte hitta på något alls, bara ta det lugnt, kanske höra med Kajsa om hon har lust att hitta på något...



en enkel outfit idag.




hemma.

Tjabba, en fråga bara. Är det någon som har en htc och vet hur man bloggar från mobilen ? Det funkar verkligen inte.

Aja, nu är jag hemma iallafall. Vi gjorde inte så mycket, men gick en liten promenad och sen kollade vi på tv, imon är det skola igen. Är inte tagg för det & vet inte heller när jag ska göra mitt nationella prov. Hörde att det var rätt svårt? Aja ska göra mitt bästa iaf !

Sen ska jag bara öva & öva, ska sjunga för skolan på fredag innan vi får lov!
Bara en vecka kvar så det är gött. puss!


detta är en av låtarna jag ska sjunga.





dagens låt. + love oc.


snyggt killar.






vår !

Åh var precis ute i det underbara vädret!, nu märker man verkligen att våren är påväg. Men har precis firat mormor lite och nu ska jag snart åka hem till Rasmus, kanske inte blir så bra uppdatering. Men kanske kan försöka sno hans dator, hehe. Men ah vi hörs senare ikväll i värsta fall. ha det bra !:)





snart sommar !

förlåt.

Hej!

Igår hade jag inte tid att blogga. För åkte ner och köpte en ny mobil, sen kom gäster hit för att fira mormor som fyller år idag, så grattis mormor!
Men sen åkte jag hem till Ida & Kajsa ute i fjärås. Vi bastade och dom badade i lygnen.. jag kunde dock inte göra det imed att jag har halsfluss fortfarande. Men som tur är så smittas det inte längre. Men sen vid halv 11 på kvällen åkte vi vidare till kungsbacka och träffade några sköna killar, som var runt 20 stycken. Så vi hängde lite och så. Sen drog jag hem. Nu håller jag på att fixa lite med min nya mobil. hörs sen ! :)



en ny mobil.

Yes, äntligen har jag fått en ny mobil. Den jag hade innan var verkligen inte bra!
Och är väldigt nöjd med denna mobilen, skicka gärna era nummer till mig på facebook eller annats sätt. Men jag har kvar samma nummer så nu vet ni det. :)



lookbook.




godmorgon.

Sov inget vidare inatt heller, men idag ska vi få gäster hit så kommer bli lite roligare än att bara kolla på film hela tiden. Och känner att jag börjar bli lite bättre nu efter att ätit pencelin i 2 dagar.
Men så ska snart duscha lite och fixa mig, sen ska vi fira mormor för hon fyller år imon, ha de bra ! :)




bli mörkhårig?

movie.

Tjena

Ska precis ner till hemmakväll och hyra lite filmer som jag kan kolla på hela helgen. Visst låter det som en rolig helg för mig?
Nej, men bättre att jag vilar så jag kan bli frisk till måndag iallafall. Och kan inte prata heller, åh hata halsfluss alltså..
Så alla får ha en rolig kväll idag! :)





ögongodis...

detta sög ju!

Imon är det ju idol, och jag skulle dit med halva klassen & ha jävligt kul! & då får man halsflussen.. Visst kan jag dra dit för jag går ju på pencelin, men sjunga ?
Det går liksom inte, åh var verkligen taggad för detta ! & så är det sista året idol går, fuuck detta ! :(



stannar hemma..

Inatt sov jag hur dåligt som helst, somnade runt 1-2 & vaknade hela tiden, så är det väl när man är sjuk.. Lär ju inte kunna gå till skolan idag heller, så stannar hemma. Känns inte gött att smitta dom andra & hoppas att jag får göra om nationella nästa vecka eller något sånt!
Har aldirg haft halsfluss och herrgud vad ont det gör, kan inte svälja eller äta.. åh
Aja, ska lägga mig och kolla film nu, herrå



love.




dålig uppdatering.

Hej bloggen.

Förlåt för jag inte uppdaterat, men hann inte idag. Direkt när jag kom hem åt jag lite soppa. Kan inte äta något annat, har fruktansvärt ont i halsen.. Men sen drog jag till träningen och kollade lite. Så kommer min tränare camilla fram till mig och kollar halsen, hon är sjuksköterska. Och säger att jag ska åka till akuten, så gjorde jag det. Och fick reda på att jag har halsfluss & kanske är det även påväg att bli köttelfeber. Usch och mår verkligen inte bra..:(
Men fick pencelin, så kan gå till skolan imon och göra nationella iaf. Får se hur jag mår också!




Bild.

Hallå!

Nu har jag bild och slutar om en halvtimma. Håller på att hitta saker om venusuela eller hur det nu stavas imed att vi ska ha FN rollspel om 5 veckor. Så ska göra en bild uppgift om just vårat land. Blir ingen träning för min del idag heller, är förkyld & halsont. Men nu ska jag dra och hjälpa Anton & Carro som är i min grupp!





Maddi Jane


lookbook.






Onsdag.

Tjena.

Slutade halv 3 idag, sista lektionen var spanska & det var rätt chill, kollade på film. Men visst den sög.. haha
Men nu ska jag städa lite i rummet och skriva ner en idol sökan, det är så att jag ska söka till Idol på lördag. Får väl se hur det går, men gör det mest för en rolig sak. Men ska bli jätte kul!
Halva klassen ska dit, så kommer bli as nice. Men iallafall, ska snart käka lite & sen kommer Rasmus hit, skulle igentligen tränat lite, men har så ont i halsen & förkyld, så blir inte av idag.




haha lite söta?

balklänningar/avslutningsklänning.

Så nu sitter jag och letar efter 2 snygga klänningar, en till avslutningen och sen balen. Har bara kikat in på Nelly.se än. Men det lutar lite åt dom här.






Tisdag.

Hellu.

Slutade klockan 2 idag, men stannade kvar och övade att sjunga lite, ska ju sjunga för skolan nästa fredag, 2 låtar. Hoppas jag inte blir för nervös och svimmar eller något. haha.
Men så kom precis hem, alltså halv 5, jävlar vad länge vi höll på att öva ;)
Och nu ska jag laga lite mat till mig och mammsen innan jag ska på träning, pussheej.




dagens låt.


Utväxten är förjävlig..

Nu har jag betsämt mig för att färga mitt hår, och tror jag ska göra det lite mer naturligt blont och inte så himla ljust som jag har det nu.
Eller antingen lite brunaktikt i det. För denna utväxten som jag har nu är inte okej.

Funderade på denna färgen?





Utvecklingsamtal

Tjeixen bloggen!

Slutade rätt sent idag, halv 4. Så kom precis hem och ska snart på uvecklingsamtal klockan 5. Sen direkt efter det åker jag hem till Rasmus. Så kommer antagligen inte blogga mera försen jag kommer hem igen.
Så hoppas eran dag har varit awesume! :)



Imon är det skola igen dååå :(

Tjena!

Var nyss hos Viktor med Anton, kollade på ngn awesume film, riktigt bra var den, fast lite wierd.. haha.
Och ska snart ta en macka och sen lägga mig till sängs, så vi hörs imon igen. NattNatti på er!




asssss gammal bild på mig &poppen..


Dagens låt.


förlust, lika.

Tjena!

Nu är jag hemma efter en lång handbollsdag. Vi förlorade första med 8 bollar typ, haha.
Sen åkte vi snabbt till Göteborg och spelade lika, men vi spelade jävligt bra, det var längesen vi spelade så grymt, synd bara att det blev lika.
Men nu har jag precis käkar lite och ska nog plugga lite engelska. Har nationella på fredag. Hejdå!:)




Dags att åka hem.

Så nu har jag spelat alla matcherna och är påväg hem från Göteborg. Vi mötte Önnered & Heid, vet inte resultatet eftersom detta är ett tidinställtinlägg. Så hoppas att det blev segrar idag!
Bloggar mera när jag kommer hem igen.





ojoj vad gammal bild jag hittade. ;)


Lookbook.




Handbolls dag.

Godmorgon.

Ska snart spela match om ungefär 2 timmar, och sen direkt efter det måste vi skynda oss till göteborg på 30 min innan jag ska spela nästa match där med, så kommer bli en lång dag. Och väldigt mycket handboll. Sen när jag kommer hem ska jag bara ta det lugnt. Börjar bli väldigt förkyld & det är så jobbigt, hatar det!
Aja, så gör några tidinställda inlägg så inte bloggen är helt död under dagen. Puss.




haha tycker denna bilden är lite rolig... snyggt idis !


insperation.




Med Ida & K.

Nu har vi precis lagat fläskfilé & klyftpotatis, riktigt gott var det. Så nu är vi proppmätta, men ska ändå käka glass snart, haha.
Och så ska vi sätta på ngn bra film. Sen drar jag nog hem, har 2 matcher imorgon, så måste vara taggad & pigg.





dagens låt.


Match mot trollhättan.

Tjabba!

Har nyss spelat match,och vi vann med 19-12, så det var gött !
Men nu är jag helt slut iallafall, så var värd en donken förut, haha. Och nu ska jag duscha, sen kanske jag träffar Kajsa & Ida eller Anton & Viktor. Får se. :)



Lördag.

Godmorgon!

Rasmus drog precis här ifrån, och nu ska jag ta lite bullar som frukost , hehe.
Sen ska jag spela match idag med bredd. Ska möta trollhättan, har hört att dom ska vara väldigt bra. Men vi ska vinna över dom!
Och sen vet jag inte vad jag ska hitta på, blir hemma kväll med mammsen tror jag, hörs sen! :)




saknar tiderna med er brudsen!


Bakar bullar.

Nu håller degen på att jäsa, och under tiden ska vi kolla lite film & sen fortsätta baka bullar. Drar inte på träningen idag heller, för har ont i huvudet, men det ska nog gå över snart, har tagit en tablett. Så hörs vi snart igen, ha en bra fredag, för det ska jag !:)



lookbook




dagens låt.


Gött med fredag!

Tjululu.

Slutade klockan 2 idag och nu är jag med Rasmus, ska snart käka och baka bullar senare, mums !
Så kommer äta bullar hela dagen/natten lång!
Haha, nej men sen ska jag träna vid 6, så det blir en chill fredag idag, hörs sen.




Hur gött hade det inte vart med sommar nu ?!


RSS 2.0