Godmorgon.

Sitter och käkar lite frulle och ska snart bege mig till skolan, slutar halv 4 idag och det är verkligen jätte segt! Men efter skolan ska jag träffa Rasmus så bloggar nog senare ikväll. Men nu har jag fem minuter tills Anton kommer hit så får nog skynda mig lite!
Ha en bra dag:)




tröttt!

Tjao.

Kom precis hem från matchen, vi mötte Mölndahl och vann med 4 bollar, så det var gött, jag gjorde även 7 mål hehe...Men sen när vi åkte hem stannade jag & mammsen och Ida på ikea och käkade lite, för mig blev det spaggetti och köttfärssås, mums!

Men nu har jag pluggat lite engelska och ska snart sätta igång med matten, har nämligen matteprov på fredag, undra hur det ska gå? Matte är inte direkt min grej, men ska göra mitt bästa iaf!

Och ska nog lägga mig i sängen och kollar på OC sen, är väldigt trött! Så blir att jag ska sova tidigt imorgon. :)




valen gjorda, check !

Så nu är jag klar med valen, tror att detta passar mig som bäst & hoppas att jag kommer in på den första! :)



Melodifestivalen.

Heej!

Idag var jag och kollade på Aranäs herrarna med Rasmus och brudarna. Sen körde mammsen mig hem till Rasseboiii. Så lagade vi mat fick bli spagetti med köttfärssås, riktigt god var den! Så är helt proppmätt, sen har vi käkat massor med chips & druckit cola, kan det bli bättre? svar: nej! ;) haha.
Men nu sitter vi och kollar melodifestivalen och sen kommer mammsen och hämtar mig vid 12 tiden, så hörs då. puss

dagens låt!


Godmorgon.

Igår hann jag inte blogga, för skulle ut på fest med Ida.. Och när vi kom fram till festen så söög det! Så kom hem vid 12 tiden och då träffade jag Rasmus så sov han här. Och nu ska vi snart käka lite frulle och sen blir det kanske in till göteborg och shoppa lite. Annars ikväll ska jag på herr matchen, får se vad jag hittar på. Men vi hörs då. Och förlåt för det hemska uppdateringen igår. :)




Sitter i skolan och väntar...

tjaa

Är med Ida nu i datasalen och kollar lite, ska snart hem och så ska vi käka och sånt, har ju inte haft någon skola idag heller, men var tvungen att gå till skolan för att hämta läxor. Men senare ikväll ska vi ut antagligen , men nu måste jag dra. Vi hörs när jag kommer hem igen, puss!



badet kallar.

Har precis tränat, fast var dock inte så seriöst imed att jag var as trött och inte orkade någonting, gick mest och skrattade åt allt alla sa, haha... Men nu ska jag ta en varm gött bad och ta det lugnt lite innan jag ska sova. Ska få i mig lite käk också så att jag är taggad inför imorgon!
Ska ha massor med tester, ska köra biptestet,spänst,styrka och massor med sånt, ska ge gärnet iaf! :)
Nu är badet klart, så vi hörs!



hahahhaa, kvällshumor när man är trött..



hahahahaha jag dör.

wops....




nu blire film.

Heej!


Nu är jag hemma från en jobbig dag, är helt slut! Så nu ska jag lägga mig framför datorn och kolla på O.C. Älskar Älskar Älskar den serien! Ngn mer som ser den eller sett den ?:)

Men somnar antagligen, så hörs sen!




Morgondagens låt.


Uttagning till handbollen.

Heeeeej. Idag är jag väldigt nervös, ska ju som sakt vara med på uttagning. Och den börjar klockan 10. Och jag är sååååå taggad, hoppas att det kommer gå bra för mig!

Men kommer hem vid 4 ungefär och sen har jag 2 timmar på mig innan det är träning igen, blir väldigt mycket handboll idag, men det gillas!
Snart kommer mamma och hämtar upp mig och Kajsa så skjutsar hon oss ner till Aranäshallen, önska oss lycka till! :)




Tagga inför imorgon.

Nu drog precis Rasmus hem, och ska snart käka lite och sen kolla på oc. Sen måste jag sova tidigt för imon är det uttagning till elit handboll på Aranäs till gymnasiet, får hoppas att det kommer gå bra & kommer ge gärnet!
Så jag har alltså ingen skola och det är super, börjar kvart i 10 och slutar 3, ska tydligen ha fys tester imon, kommer vara helt slut.. menmen!

Och sen är det samma på fredag så kommer inte ha ngn skola dom hära 2 dagarna och det är skönt!
Men nu ska jag ta lite käk, bloggar sen! :)





haha wooppppss....

insperation.








Väntar på Rasmus

Tjena!


Slutade klockan halv 3 idag och fick låna Niclas cykel hem till mig för han skulle med några killar i klassen och gymma. Så det var gött att jag slapp gå iallafall!
Men har precis städat lite och snart kommer Rasmus hit så ska vi käka hos mormor, skulle vara ngt gott!
Och sen ska vi nog gå och fika någon stans, eller bara bli hemma kväll för oss, men vi hörs! :)





hittade en bild på mig sen sommras.

dagens låt.


hemmaa.

Tjosan trosan.

Kom precis hem från matchen, men vi förlorade med 3 bollar. Lite synd faktiskt imed att vi ledde hela matchen tills det var 5 minuter kvar. Menmen så kan det gå.
Och juste jag hade SO prov idag & det gick åt helvete.. hade pluggat på fel saker och allting bara blääää.. Blir antagligen om prov för mig. Men nu ska jag snart kolla på o.c och sen blir det sängen. Är riktigt trött. Ledsen för min dåliga uppdatering och bloggen suger just nu, men ska försöka bättra mig!

Naattti Naaattti  på er! :)






nawssi jag & Linnea förrförra sommaren.. haha

Match mot backa.

Slutade skolan igentligen vid 2 men så skulle jag träna sjunga en låt som jag ska sjunga med ett band, vet inte om låten passade mig så bra, men dom ville att jag skulle sjunga, så får väl göra det då.
Men sen efter det hade jag kvarsittning till 20 i 5. Så kom precis hem och ska snart käka lite och om 30 minuter är det samlingen. Så det blir lite stress nu!

Men hoppas att vi vinner matchen, så hörs vi när jag kommer hem igen, pussheej!




Dagens låt, awesume!


Gymmet, ny säng.

Heej!

Direkt efter skolan gick jag hem och käkade lite sen åkte jag till gymmet med Anton, är helt slut i kroppen nu! Men sen när jag kom hem så fixade jag och mammsen min nya säng och allting, är riktigt nöjd faktiskt. Och ska snart sätta mig vid plugget, har inte hunnit plugga idag, så får bli pluggning tills jag ska sova typ.


såhär blev rummet med den nya sängen!








Blev en 120 cm säng, men kände att den var väldigt hård om man jämför med den förra.. Så får nog köpa en extra madrass att lägga över! :)

Skolan imon då.

Heej!

Torka svett gick helt okej förut på matchen och fick flera sms: såg dej på tv!!! wiiho.. haha ;)
Nej men jag fick värsta utskällningen av domarna att jag inte torkade rätt och gjorde helt fel osv, menmen. Har precis pluggat lite och ska snart lägga mig i sängen och kolla lite på oc. Och sen ska jag nog sova. Kommer dock inte kunna somna imed att jag har lagt mig vid 2 varje dag och gått upp klockan 12, men får försöka !

Har liten sovmorgon imon till kvart över 9, men slutar halv 4a så det är lite segt, sen direkt efter skolan ska jag hem och plugga hela dagen, kanske hinner med att träna. Men ser inte ut som det just nu.. Men godnatt på er!






hittade en gammal bild på mig, bjuder.

TVÅ- min första kärlek.

jadu, var tillsammans med en kille som heter Viktor i nästan 3 år, vet inte om man kan räkna det som riktig kärlek, var inte så seriöst, men kommer ihåg att jag var riktigt kär i denna killen, och att jag hade alltid kul med honom. Och att vi pussades efter 1 halv år. haha kommer ihåg första kyssen väl. Ah men det var min "första kärlek".

Men om man inte räknar med det så var min riktiga kärlek med Gustav Kjällström. Han var verkligen hur underbar som helst och vet att jag var väldigt ledsen när det tog slut. Pga det var för långt avstånd mellan oss, vem vet vi kanske skulle vart tillsammans fortfarande om han bodde närmre. Min riktiga kärlek var detta.. Kommer aldirg att glömma den heller!




Godmorgon.

Hej, idag väckte min mamma mig klockan 7 för vi skulle till min morbror, men kom hem igen vid 11 och gick & la mig igen, så nu vaknade jag precis. Igår var jag hemma hos Rasmus, kom hem vid 2 tiden ungefär. Men vi gjorde inte så mycket, gick ut en runda och snackade om allt möjligt, sen kollade vi på film ochså. Men när jag kom hem gick jag och la mig direkt.

Och idag ska jag plugga som bara den och sen är det herr match idag och då ska jag vara en sån som sopar... Och hörde att det gick på TV idag också, sjukt pinsamt ! Ringde nyss Kajsa och berättade för hon ska också sopa. Och hon sa: åhnej.. tror att jag ska gå och ta självmord nu... hahaha!

Aja, hörs!:)




veckans snyggingar!

Har ju börjat kolla på O.C nu, och jag vet att alla redan har sett det. Men shit är verkligen dö kär i domhära killarna!


Adam Brody






Benjamin Mckenzie.






ETT- presentera mig själv.

Mitt namn är då Sanna Andreasson och bor i kungsbacka, har gjort det hela mitt liv. Men har faktiskt bott på 3 olika ställen här i kungsbacka. Men trivs bäst där jag bor nu. Jag har en underbar familj, min mamma som heter Kim och sen min mormor som är som min extra mamma ungefär. Hon har alltid funnits där för mig när jag behöver ngn att prata med , och även min mamma !
Sen som ni flesta vet, jag har ingen pappa & vet helt enkelt inte vem han är. Men helt ärligt jag bryr mig inte, jag har det bra som jag har det.

Men jag fyllde precis 16 år, är förr 95-02-09. Är faktiskt rätt kort, är bara 1.64 cm. & är igentligen brunhårig, tro det eller ej, men är faktiskt mörkhårig. Har tänkt på att låta det blonda växa ut och bli brunhårig. Men vet inte om jag vågar. haha.


Och skolan, det går ändå helt okej för mig, fast visst det skulle kunna gå bättre. Är rätt skoltrött på skolan nu och vill bara börja i gymnasiet, låter mycket roligare!
Har ungefär 180 poäng och skulle ju inte sitta fel med högre betyg, men jag kämpar på!

Sen är jag även en handbolls tjej, har spelat det nu i över 9 år. & har inte tröttnat ett dugg, till gymasiet har jag sökt till elit handboll & hoppas att jag kommer in på det. Skulle vart jätte kul!
Så känns att jag kommer hålla på med handboll ett tag framöver nu.  Har massor med underbara vänner också, det får jag inte glömma!




dagens låt.


Så bloggen blir lite roligare.

ETT – Presentera mig själv.
TVÅ – Min första kärlek.
TRE – Vad är kärlek.
FYRA – Min bästa vän
FEM– Det här brinner jag för.
SEX – Det här hade jag på mig idag.
SJU – Mina syskon.
ÅTTA – I min handväska.
NIO – det här får mig att må dåligt.
TIO – Mina drömmar.
ELVA – Detta ångrar jag.
TOLV – Det här får mig att må bättre.
TRETTON – Mina rädslor.
FJORTON – Min favoritplats.
FEMTON – Det här får mig att bli arg.
SEXTON – Min skolgång.
SJUTTON – det här saknar jag.


(Svarar på en varje dag typ)

Lördag & snart skola igen..

Gud var lovet har gått fort, vill verkligen inte tillbaka till skolan, skulle inte suttit fel med en vecka till, eller vad säger ni ?
Ah men vaknade för 1 timme sen och ska snart kolla lite på O.C och sen får jag sätta mig vid pluggandet igen. Låter som en rolig lördag? Nej är inte alls tagg för denna dagen. Aja ska ta det lugnt lite nu iallafall, :)





Väntar på Anton.

Godmorgon på er!

Visst jag vaknade för rätt längesen men har bara inte bloggat än. Men har precis pluggat lite på Historian och snart kommer Anton så ska vi träffa Oliver och gå och gymma lite!
Har inte tränat på hela veckan nu, så tyckte att det behövdes lite, haha :) Men när jag kommer hem igen ska jag käka och sen plugga mera & ikväll vet jag inte vad jag ska göra, hittar väl på ngt!
Så vi hörs efter gymmet, !





Hemma.

Nu är jag hemma från Rasmus, vi gjorde inte så mycket mer än att kolla typ 4 filmer.. Så nu ska jag nog sätta på O.C eller så ska jag bara lägga mig och nana lite. För imorgon blir det mycket pluggning för min del, har nämligen prov på Tisdag i historia ( andra världskriget ). Det är absolut inte min grej nånstans, men jag ska klara det så jag får G iallafall!
Men natti natti på er. sov gott !






haha en jätte gammal bild på mig & Linnea, var nos förrförra sommaren :)

dagens låt.


Hem till Rasmus.

Nu har jag kommit hem från soliningen, får lite färg varje gång, så snart är jag neegga!, haha.
Men iaf har nyss ätit och snart kör mormor mig till Rasmus, kanske ska träffa några ikväll eller om jag åker hem, får se vad jag känner för. Men mår inte så bra heller. Har ont i magen hela tiden och det har jag haft nu i flera dagar, att det aldirg går över! :O

Aja ska fixa mig lite nu & sen åker jag. Kanske snor datorn hos Rasmus och bloggar därifrån, annars hörs vi när jag kommer hem, ha en bra dag för det ska jag ! :)





Med Linnea.

Yes, orkade inte blogga igår, så får bli ett nu. Ah vi vaknade precis och har nyss kollat på ett avsnitt av O.C. Och ska käka frulle nu och sen fixa oss lite, sen ska vi träffa Kajsa enstund och sola. Och efter det ska jag fixa mig lite och sen åker jag hem till Rasmus. Men kommer nog hinna blogga efter solningen, men vi hörs då!





dagens låt.


I vallda

Heej!

Ingen bra uppdatering idag heller, men nu snodde jag datorn av Felix. Är hemma hos honom med Rasmus,Christoffer,Kajsa och Linnea. Ska snart hem redan vid 12 tiden då kommer Kajsas pappa och hämtar oss mitt ute i bonnelandet. Men vi har bara snackat och gottat oss här ute i hans stuga. Sen ska Linnea sova hos mig och vi kanske ska til VIktor och Anton senare ikväll, får se om vi orkar. Men nu ska jag vara social med dom andra här. Så vi hörs innan jag ska sova. Om jag inte gör det så natti natti på er ! :)





In till Göteborg med Kajsa.

Heej!

Har nyss gjort mig iordning och snart kommer Kajsa hit så ska vi åka in till göteborg och kolla lite. Hon är rätt seg så när hon kommer får vi nog springa ner till stationen, haha.
Yeesssss  nu kom hon, ni får ha det bra!!!
Bloggar när jag kommer hem igen, :)







dagens.

@ Viktor.

Heeej!


Var nyss med Rasmus enstund, sen följde jag honom till bussen & nu är jag hos Viktor Glaerum med Anton. Sitter och kollar film, den suger.. fattar inte deras humot nånstans. Men ska hem rätt tidigt idag, mår fortfarande inte så bra. Men nu ska jag se till att ha kul med domma killarna här !
Så vi hörs när jag kommer hem eller imorgon, så ha en gosig tisdag.





dagens låt.


cheese cake.

Nu ska jag ta en dusch och sen fixa mig lite bara & sen åker jag och mormor ner och handlar lite ingedienser till cheese cake, det är det godaste som finns !
Och sen kanske jag ska träffa Rasmus enstund, får se hur jag mår efter inatt.. Är liksom helt slut.
Annars blir det hemmakväll för mig idag, men vi hörs när jag kommer hem, ha de bra!





Godmorgon.

Heej!

Inatt var den värsta natten på länge. Vaknade upp klockan 4a och hade så himla ont i magen, visste itne vad jag skulle göra. Kunde inte ligga på något sätt alls, inte på ryggen, sidan eller magen. Så jag gick upp tog en alvedon men hjälpte inte det heller. Därför gick jag upp till mormor för hon är duktig när det gäller sånt. Men hon tyckte att vi skulle åka till sjukhuset, jag hade så fruktansvärt ont !
Men jag ville ändå inte åka till sjukhuset, så jag fick stå ut med smärtan, och nu är det nästan över som tur är, har lite ont då och då. Men inte så farligt.






Ajja får väl fortsätta.

Heej!

Har hört att massor vill att jag ska fortsätta att blogga så får väl ta och göra det. Idag har jag varit med Sofia Millesson först nere på kungsmässan och hjälpt henne med att köpa alla ♥ dag present till hennes kille, men vi lyckades inte så bra. Så hennes pappa kom och hämtade henne så dom kunde åka och köpa ngt gulligt.

Men sen åkte jag och tog sprutor mot allergin & sen träffade jag Anton enstund och fikade och senare köpte lite presenter till mammsen & mormor. Och även en perfym till mig. Är ju alltid bra med lite variation ;)

Så nu har jag precis kommit hem från Anton, vi gjorde inte så mycket, kollade mest på tv och sen passade hans lillebror, sen sminkade jag även honom, haha såg väldigt roligt ut ! Men nu håller på att färga håret på mamma, sen ska jag nog sova hos mormor, kanske slänger upp ett inlägg då. Men vi hörs senare!






du är för bra min vän!

funderar på att lägga ner bloggen nu.

Jappp, orkar inte blogga mera nu & det är så tråkigt när ingen komenterar.. så kommer inte blogga nu på ett tag nu. Tar alltså ett uppehåll. hörs när jag kommer tillbaka, om jag inte lägger ner den.




9.00

Åhh är fortfarande jätte trött & helt seg i kroppen. Gick upp klockan 9 idag och ska snart börja fixa mig för matcherna idag. Ska ta lite käk och sen kolla lite på tv kanske, har samling klockan 11 idag så fattar inte varför jag gick upp såhär tidigt. haha.
Aja vet inte riktigt vad jag ska skriva om mera, men blir ingen bra uppdatering idag heller. Så ni får ha en gosig söndag.


Big in japan.









helt slut & jätte trött!

Hallå.

Nu är jag äntligen hemma efter en lång dag med bara handboll. Vi vann båda våra matcher mot guif & norrköping!
Och nu är jag verkligen helt slut. Och sen har jag samling imon klockan 11, blir ingen sovmorgon för min del heller. Men ska nog lägga mig och kolla några avsnitter på O.C. Det är seriöst den bästa serien som finns, love!

Sen ska jag äta lite och lägga mig tidigt, :)





Godmorgon.

Vaknade precis och ska snart duscha och sen fixa mig lite. Och halv 1 har jag samling med laget för vi ska spela SM. Är jätte taggad !. Och det är skönt att vi spelar hemma alltså i Aranäshallen,  men iallafall kommer inte blogga något idag försen på kvällen sen. Så ni vet. Men nu måste jag fixa mig och käka frulle. Så vi hörs efter matcherna. Puss!





dagens låt.


äntligen home!

Nu är jag hemma från träningen & direkt när den var slut kommer ledarna in med pizzor.. Och alla bara mumsade i sig dom, och jag kunde inte äta pizzan för jag får bara så ont i magen, så kände mig lite utanför. haha :)
Men nu ska jag snart äta och duscha en snabbis för sen kommer Rasmus hit enstund, sen har jag SM imon, steg 4a. Så behöver sova mycket och vila !
Men kommer antagligen inte blogga mera nu när han kommer hit, så vi hörs imon när jag vaknar. Ha den bra fredag ! :)




fredag & LOV !

Tjena.

Förlåt för en ¨dålig uppdatering igen, men har bara inte haft tiden till det. Men kom precis hem från skolan och känns så himla skönt med lite lov nu!
Ska snart kolla lite på Tv och senare vid 5 har jag träning, jag kommer hem vid 7 eller något sånt, så vi hörs då! :)




Andra nationella- Check!

Hej!

Efter nationella slutade vi, så det var jätte skönt att få gå hem redan vid halv 12. Men efter skolan gick jag och solade en snabbis & sen gick jag och klippte mig. Kändes att det behövdes. Har inte klippt mig på över 2 år, haha :)

Och nu håller jag på att städa lite & ska ta en dusch och käka, sen kommer Rasmus hit och sen är det träning igen!
Så vi hörs när jag kommer hem, ha en bra dag !




Det jag fick.

Lite bilder på det jag fick idag, tack alla, mammsen & mormor och sen Kajsa & Ida!





Av Kajsa & Ida: body lotion,trosor,shower & så fick jag en jätte söt ring, men den syns inte på bilden.




Av Mammsen: foundation & smink borste.




Av mormor & ringen är från Ida & kajsa, paketet är en parfym.




Parfym av mormor.



Av mormor, skor.


Sen fick jag även springbyxor till handbollen, men det orkar jag inte lägga upp, ! :)

Var hos Kajsa & Ida.

Hej!

Ah var nyss hos Kajsa och åt tårta, fick även lite presenter av dom, sjukt gullligt!
Detta kunde inte bli någon bättre födelsedag, och tack alla som har sakt grattis. Men ah hade det jätte trevligt med brudarna, lite segt att man måste hem tidigt för att lägga sig och orka med nationella imorgon. Men lite bilder sen dagen:






Kajsas goa tårta !





haha, lånade kajsas pappas glasögon,...



min födelsedag !!!

Hallå, Idag fyller jag år då! :)
& har nyss vart och ätit med mamma och ska snart äta tårta, sen senare ikväll ska jag hem till Kajsa & Ida så ska dom gratta mig lite så ska vi käka tårta där med, så blir 2 tårtor idag! :)
Och har nyss öppnat presenterna, lägger upp bilder sen. Men nu ska jag bara ta det lugnt innan jag ska käka igen, vi hörs senare ikväll. puss!








16 imon!

Hej!

Nu har jag kommit hem från träningen, blev inte så mycket träning för min del, fick gå in till gymmet och köra benen, för ryggen håller inte. Har skit ont!
Men iallafall nu ska jag inte klaga, morfar kom nyss hit och grattar mig, fick även lite pengar & det behövs..hah
Är 16 år imorgon och längtar, haha vill bara bli äldre !:)
Men idag ska jag lägga mig tidigt, är svin trött och ska nog sätta på en film att somna till, så vi hörs imon. Ha det gött!




Nationella prov.

Heej!

Nu är jag hemma efter en lång dag i skolan, första lektionen hade vi Nationella i svenska och jag tycker inte det var så svårt men ändå så kommer man på andra saker sen efter som man kunde skrivit mycket bättre!
Men tror iallafall att jag klarar mig på G, och det är jag nöjd med. Så sen efter det har jag bara varit helt slut och ont i huvudet, har antagligen inte tänkt så mycket på länge. haha ;)

Aja snart kommer nog morfar hit för att gratta mig imed att jag fyller år imon!, sen har jag träning igen, så vi hörs efter det !:)






jag och Pauline.

träning.

Hallå!

Har nyss kollat på Last song med Rasmus och ska snart till träningen. Måste säga att last song är riktigt bra, satt och grät minst 2-3 gånger... och det var ändå andra gången jag såg den och tycker fortfarande att den är svin bra!
Men ah vi hörs efter träningen igen, ha det gött ! :)




måndag

Har vilat ett tag nu och har fortfarande jätte ont, och har redan tagit 3 tabletter men det hjälper ju inte.. Aja Rasmus är påväg hit nu och senare ikväll kommer morfar och hälsar på, så blir inget mera bloggande förren efter min träning. Så alla får ha en bra dag för det ska jag ha !
Hörs senare då!




Drog hem från skolan.

Tjena.


Har så fruktansvärt ont i ryggen, kan sitta i 5 minuter innan  jag måste ställa mig upp.. Har träning ikväll också, tror dock inte att jag kan vara med.. Men nu ska jag lägga mig och vila. hörs!




min söndag.

Hej!

Nu är jag hemma efter en lång dag. Först spelade jag ju match mot Hylte och vi vann med ungefär 25-8 typ. Och sen direkt efter det åkte jag,mamma & idas familj och käkade. Det blev lax med potatis och sås, supergott !
Och sen åkte jag hem och fixade mig lite snabbt. För sen skulle jag till Aranäshallen och kolla på Herrarna, dom vann med 35-28 typ. Och nu är jag äntligen hemma. Och ska snart käka lite. Sen blir det film & kolla på tv ( solsidan ), eller minuten får se.
Ha det göttt !





Drar på match!

Nu håller jag på att käka frukost och ska snart börja fixa mig till matchen. Vi ska möta Hylte och som tur är det att vi spelar hemma. För det är jätte långt till Hyltebruk. Tar ungefär 2 timmar det, så det är gött!
Så nu måste jag börja tagga lite, vi hörs när jag kommer hem igen. Ha en bra dag!





igår kväll / natt.

Godmorgon på er!


Igår sket sig verkligen allt, skulle först vara med Christopher men det gick inte, så jag visste inte vad jag skulle hitta på, hade väntat på att han skulle höra av sig i över 4 timmar.. Men sen så ringer jag Ida och drar hem till henne. Och så skulle vi dra på fest och fira jaana!
Så jag hade det roligt till slut, tack för kvällen brudar!
Men så skulle jag sovit hos Ida igentligen men hon blev sjuk & fick feber och mådde inte så bra och då kändes det inte som att jag hade lust att sova där och bli sjuk, så mammsen fick komma och hämta mig.
Det var min kväll det, var eran bra ? :)






jag, malin och frida.


ändrade planer.

Det blev inget med Christopher idag, vet inte varför heller men det sket sig totalt. Så nu vet jag inte vad jag ska göra heller. Men var nyss hos matilda och skulle kollat på film men vi orkade inte, så vi poppade popcorn och dom brändes för Matilda är så himla dålig på det !

Och nu är jag hemma, funderar på att sätta på en film och bara ta det lugnt, vet inte vad jag ska göra idag så är rätt depp nu, men vi hörs !




Godmorgon.

Hallå.

Vaknade precis och är fortfarande jätte trött & ändå sov jag hur länge som hels, wierd..
Men snart ska jag börja fixa mig och sen ska jag se om jag ska träffa Christopher, vet inte vad vi ska göra men vi hitar väl på något. Men det finns verkligen ingenting att göra här i kungsbacka, vet ni ngt?



Dear John.

Nu är jag hemma och vi kollade på Dear John, det var första gången jag såg den & shit vad bra den var!
Satt och grät minst 3 gånger & är helt kär i John !, så himla snygg & hans kropp, mums.. haha
Och blev helt förstjust i denna låten också. Jag kommer kolla massor med gånger på denna filmen känner jag. Men godnatt på er !







mot Kajsa!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag till Kajsa. Ska nog ladda ner massor med filmer och kolla på dom.
Så vet inte när jag kommer hem, men annars så hörs vi imorgon igen. Så alla får ha en trevlig fredagskväll!




dagens låt.


förlåt!

Hallå.

Har inte kunnat uppdatera idag för jag hade ingen tillgång till en dator. Men idag efter skolan gick jag hem och städade och sen kom Rasmus hit, vi satt och snackade och sen satte vi på en film. Och sen var det dags för mig att träna klockan 6 till 8. Var en rätt jobbig träning nu till SM nästa helg & jag fick veta att jag är uttagen till SM, så det kommer bli skit kul! :)

Men iallafall i slutet av träningen så skadade jag mig, jag stukade tummen för 4518622 gången, det gör så himla ont!
Så nu sitter jag här vid datorn och kollar lite bloggar. Och ska snart poppa lite popcorn till mig, mums !





natti natti på er.

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, är skit trött ! & matchen blev lika föresten, och nu är jag helt slut. Så bloggar mera imorgon & DET ÄR FREDAG imon, wiihoo.
Godnatt på er!





haha ojdå, riktigt gammal bild & vi är inte seriösaa!


frågestunden.

Säg några dagiskompisar som du fortfarande har kontakt med?

Jadu, jag har fortfarande jätte bra kontakt med Matilda Tjernström, vi är faktiskt bästa vänner & har kännt henne sen vi gick i 3:an. Och sen hade jag även en kompis som jag umgicks med varje dag sen dagis, och ja vi pratar fortfarande med varandra. Och så brukar jag umgås med barndomskompisarna ibland, men orkar inte rabbla upp alla.



Hur ser ditt liv ut om 10 år om du får bestämma helt själv?

Hur mitt liv skulle vara?, hm jadu det var en svår fråga. Men jag skulle vilja ha en super bra kille & skaffa ett stort eget hus. Kunna ha en roligt jobb som jag trivs med & tjäna bra pengar!, men sen vill jag även bli riktigt duktig i handbollen och komma långt med det, de skulle ju vart drömmen liksom! Alltså det finns så mycket man vill ha & göra.


Favoritfärg?

Tycker mycket om svart & vit. Använder inte så mycket "starka färger", men annars så funkar rosa också!


Favoritdjur?

Imed att jag har en hund så är hund mitt favoritdjur !, tycker om är riktigt gosiga och söta!


Vad har du för betyg?

1 MVG , 2 VG och resten G.


Är du nöjd med dig själv? Är det ngt du skulle vilja ändra på?

Jag är rätt nöjd med mig själv, men visst det finns ju saker som man skulle vilja att det var bättre liksom. Och om jag skulle vilja ändra på något så är det väl att ha tjockare hår & mina öron.. haha. Skulle även kunna tänka mig att vara lite kortare, tycker det är gulligt !


Hur är relationen i din familj?

Den är bara bra, fattar inte direkt hur du menar. Men den är bara bra, är mycket med min mamma & älskar henne jätte mycket, kan snacka med henne om nästan allt!
Och så om ni inte vet så har jag ingen pappa & jag vet inte heller vem han är, men helt ärligt så bryr jag mig inte, för jag har det bra som jag har det, & nej jag skulle inte vilja träffa honom heller..


Vilka/vem har du tidigare varit tillsammans med?

Mitt första förhållande var med en kille som heter Viktor. Och sen om man ska säga " seriösa förhållanden " så har jag vart tillsammans med, Måns, Gustav, Nils.


Om du fick välja en av dina kompisar, vem tycker du isf passar bäst för tex modell yrket?

Ehm, det finns massor av mina kompis som passar till det. Men tycker helt ärligt isf Linnea Gustavsson & Julia Wahlberg. 

Vad är du mest nöjd med på dig själv? :)

Ehm.. Tycker isf mina ögon kanske & benen.

Har du systemkamera?

Nej det har jag inte, har en vanlig kamera.


Har du pojkvän?

Nope, singel !:)


Är din hårfärg ordinarie?

Jag är faktiskt brunhårig igentligen, tro det eller ej! 



Vad pysslar du med på fritiden?

Jag umgås med mina kompisar & sen spelar jag mycket handboll, det är en del av mitt liv. Sen måste jag erkänna att jag går ut rätt ofta med kompisarna & har kul ! :)




frilufsdagen

Hallå.

Idag var det då frilufsdag och spelade badminton med goa tjejen Alicia! Sen skulle vi till onsala för att spela in en bild uppgift. & då skulle vi föreställa fiskar. Lyckades ganska bra?
Men nu är jag äntligen hemma och ska snart käka & sen blir det match ikväll igen, ändå bort i hisingen, jobbigt.. Just nu vill jag bara lägga mig och sova enstund, är verkligen jätte trött !

Ska nog iallafall vila lite, så vi hörs när jag kommer hem från matchen, puss ! :)






Alicia, sofia & jag.



hemma från bion.

Hej!

Kom precis hem från bion, och jag & Kajsa kollade på love and other drugs. Blev faktiskt en aning besviken, filmen var inte alls så bra som alla säger.. Tycker helt ärligt att den var dålig. Eller asså den var väl rolig ibland ochså, men annars var den piss. Aja det var lite synd tycker jag, men hade väldigt kul med Kajsa iaf.


Och imon är det ingen vanlig skoldag, har nämligen frilufsdag och då ska jag & några tjejer i klassen spela badminton och sen åka hem till Caroline och filma in en film. Sen på dagen har jag match igen mot hisingen, hoppas på en vinst !


Snart ska jag sova, så natti natti på er!




AJJ min näsa.. :(

Igår spelade jag ju match mor kärra, så fick jag motståndarens huvud rakt på näsan.. Den har svullnat upp och gör skit ont !

Hoppas att det går över snart... och hoppas att den inte är bruten.. Men som tur är så är den inte sne !, wiii.




onsdag

Heej!

Skolan har precis slutat och jag har nyss kollat på serien O.C.  Den är så himla bra! Men iallafall idag ska jag och Kajsa dra till göteborg och kolla på bio. Det blir filmen love and other drugs. Ngn annan som har sett den?:)

Men sen ska jag inte göra så mycket, skulle igentligen dratt till gymmet en sväng men det sket ju sig nu när jag ska kolla bio.

Så vi hörs sen efter bion! :)




dagens låt.


Aranäs vs Kärra.

Hallå.

Nu är jag äntligen hemma från matchen, vi förlorade med 3 bollar tror jag det var, eller så var det mera. Men sen direkt efter matchen spelade uniorerna match så jag & Ida stannade kvar och kollade på den. Men dom förlorade där med. Sen stannade jag och mammsen och handlade lite mat. Så nu gör jag inte mkt alls, ska nog kolla lite på tv senare, bloggar snart igen! :)





Tisdag.

Tjena.

Slutade klockan 3 idag. & denna skoldagen var bara för jobbig. Är helt slut och är inte alls på humör, skulle gärna kunna tänka mig att gå och lägga mig nu, men kan ju inte det imed att jag har match idag igen klockan 6. Så jag väntar bara på att mammsen ska komma hem med lite käk & sen åka direkt.. Borde nog börja tagga lite nu. Men känner mig så slapp & orkar inte göra något alls. Har nyss legat och kollat på O.C, det är den bästa serien man kan se & ni som inte följer den har missat något!

Men iallafall, den sista lektionen vi hade idag var svenska & då läste vi igenom nationella provet som vi ska ha nästa vecka, det verkade jätte svårt & känns som att jag inte kommer klara det. Men får hoppas på det bästa iallafall!

Och som jag sa så kommer mamma snart & tror hon har köpt mc donalds.. haha tjockis är jag, men de är det värt!

Nu blev det ett rätt långt inlägg, men vi hörs efter matchen. Tagga match mot KÄRRA!




jadu, vad ska man säga?
fjortisgänget i 8:an, söttt !

RSS 2.0